Hesabım
    BossLogic, John Wick ile Punisher'ı Bir Araya Getirdi!

    John Wick ve Punisher karşı karşıya!

    BossLogic, yaptığı tasarım görsellerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu kez görselde aksiyon dünyasının en sağlam isimleri bir araya geldi. Beyaz perdenin son zamanlarda gördüğü en sert anti kahramanlardan John Wick ve sınır tanımayan bir intikamcı olan Punisher, BossLogic sayesinde karşı karşıya geldi.

    Keanu Reeves'in yıldızı olduğu John Wick ve Jon Bernthal'dan daha iyi kimsenin canlandıramayacağını düşündüğümüz Marvel'ın en sağlam karakterlerinden Punisher, aynı tasarımda bir araya geldi. Bir tasarımcı olan BossLogic, yaptığı bir görselle iki karakteri birbirine düşman etti. Ayrıca iki karakteri çarpıştıracak bir film çekilse herkesin dikkatinin oraya çekileceği de kanıtlanmış oldu.

    John Wick serisi yakın zamanda John Wick 4 filmiyle yoluna devam edecek. Ayrıca Keanu Reeves'in canlandırması için Marvel'ın karakter arayışı içerisinde olduğu da biliniyor. Ancak aynı durum Punisher ve Jon Bernthal için geçerli değil. Netflix'te yayınlanan The Punisher dizisi, Disney'in talimatı doğrultusunda Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist ile birlikte iptal edilmişti. Önceleri, dizilerin Disney+ platformunda yayınlarına devam edebileceği düşünüldü. Ancak Disney'den bu konuda herhangi bir ses çıkmadı ve projeler tamamen tarihe gömüldü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top