Hesabım
    Colin Trevorrow, "Jurassic World: Dominion"dan Bir Kamera Arkası Karesi Paylaştı

    Colin Trevorrow bir challenge başlattı.

    Coronavirüs salgını nedeniyle bir süre önce çekimleri durdurulan Jurassic World: Dominion'dan yeni bir kare geldi. Bu kez paylaşımı yapan isim yönetmen Colin Trevorrow oldu. Trevorrow, paylaştığı set karesiyle herkesi profesyonel olduğu işi yaparken bir kare paylaşmalarını isteyerek challenge'a davet etti.

    Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı başrolüne yerleştiren Jurassic World serisi, üçüncü filmle birlikte yoluna devam ediyor. Ancak çekimler coronavirüs salgını nedeniyle diğer tüm filmler gibi yarıda bırakılmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise Jurassic World: Dominion filminin kamera arkasından bir fotoğraf geldi. Colin Trevorrow, paylaşım yaparken şu sözleri sarf etti: "Sinema, televizyon, eğlence sektörü ve sanat dünyasındaki tüm profesyoneller, çalışma üzerindeyken çekilen bir fotoğrafınızı paylaşarak challenge'a katılın. Yalnızca bir fotoğraf, açıklamasız. Amaç sosyal medyada uzman olduğumuz alanla ilgili flood oluşturmak."

    Jurassic World: Dominion'ın konusu henüz açıklananlar arasında bulunmuyor. Colin Trevorrow'un yönetmen koltuğuna oturduğu, oyuncu kadrosunda  Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura DernJeff Goldblum ve Sam Neill gibi isimlerin bulunduğu Jurassic World: Dominion, eğer başka bir aksaklık çıkmazsa 21 Haziran 2021'de vizyondaki yerini alacak. Jurassic World serisinin kaldığı yer olan Yıkılmış Krallık'ın konusu ise şöyleydi: İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top