Hesabım
    Joe Russo, Hollywood'un Hangi Koşullarda Üretime Devam Edebileceğini Konuştu

    Joe Russo, Hollywood'un geleceği hakkında konuştu.

    Marvel Entertainment

    Avengers filmleriyle tanıdığımız Joe Russo, coronavirüs salgınıyla birlikte Hollywood'un hangi koşullar altında üretime devam edebileceğinden bahsetti. Collider için Extraction filmi üzerine canlı yayına katılan Russo, olasılıklar üzerine konuştu.

    Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'in ardından Chris Hemsworth ile birlikte Extraction filminde çalışan Joe Russo, filmin senarist ve yapımcılığını üstleniyor. Russo, coronavirüs salgını nedeniyle günlerini karantinada geçirmeye devam ederken, bu sırada Hollywood'un nasıl üretime devam edebileceğinden bahsetti. Russo şu sözleri sarf etti: "Oyuncu kadrosu ve film ekibini nasıl izole edebileceğimiz hakkında konuşmadık. Bu yalnızca herkesin aynı otelde olup dış dünyayla hiçbir etkileşimde bulunmamaları durumunda gerçekleşebilir. İnsanlara yemeğe gitmemelerini, bir şeyler içmeye gitmemelerini söylemeniz gerekir. Bu seviyede kontrolü güç olurdu. Bence durum sakinleşecek. Diğer ülkelerin etkili olarak yaptıkları şeyin test yapmak olduğunu görüyoruz. Hızlı ve sık sık test yapıyorlar. Bilgileri kullanıyorlar ve virüsü takip ediyorlar, yani nerede olduğunu biliyoruz. Testlerin her yerde aynı anda yapılmaya başlanmadığı sürece normal yaşama döneceğimizi düşünmüyorum."

    Şimdilik Hollywood'da herhangi bir ekip ya da stüdyodan full izolasyon eşliğinde prodüksiyona devam edileceği benzeri bir haber yok. Ancak yakın zamanda hastalık sona ermezse üretimin devamlılığı için çeşitli çözüm yollarına gidilebileceği öngörülüyor. Bu sırada prodüksiyonları devam ettirilemeyen onlarca filmin vizyon tarihi ertelendi. The BatmanKing Richard, Elvis Presley biyografik filmi gibi yapımlar son olarak ertelenen filmler arasında bulunuyor.

    Bu sırada Amerika'nın önemli sinema zincirlerinden Cinemark'tan üç ay içerisinde sinemalarının açılabileceği tahmini geldi. Ancak Amerika'da şu anda her gün binlerce kişinin ölümü gerçekleşiyor. Diğer yandan halk, dışarı çıkmak istedikleri için protestolar düzenliyorlar. Önümüzdeki aylarda neler olacağını bekleyip göreceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top