Hesabım
    Joe Russo, Tom Holland'ın "Cherry" Performansından Bahsetti

    Joe Russo, yeni filmi Cherry hakkında konuştu.

    Avengers: Endgame'in başarılı yönetmenleri Anthony ve Joe Russo'nun yönetmenliğini üstlendiği Cherry'den yeni detaylar geldi. Collider'a röportaj veren Joe Russo, yıldız oyuncu Tom Holland'ın filmde sergilediği performanstan söz etti. Söylediklerine göre Holland'ın oyunculuğu Oscar'a aday olacak nitelikte.

    Anthony ve Joe Russo ile Tom Holland'ın Marvel Sinematik Evreni dışında buluşmasını sağlayan Cherry, şimdilerde post prodüksiyon aşamasında bulunuyor. Çalışmalarına karantinada devam edilen Cherry hakkında konuşan isim ise Joe Russo oldu. Yönetmen, film ve Tom Holland hakkında şu sözleri sarf etti: "Dürüst olmam gerekirse Tom'un, filmde olağanüstü olduğunu düşünüyorum. Oscar'a layık bir performans çıkardı. Kendini fiziksek ve duygusal olarak parçalara ayırdı. Bu film yıllarca süren bir yapım. Tom da uyuşturucu bağımlısı olan ve travma sonrası stres bozukluğundan acı çeken, banka soyan, başarısız bir ilişkisi olan çok karmaşık birini canlandırıyor. Ekranda karşı konulamaz bir izletme yetisi var. Bu derece ahlaki bozukluğu olan bir karakteri canlandırırken Tom gibi doğası gereği sevilen birine sahip olmak, ne kadar korkunç seçimler yaparsa yapsın izleyiciler için daha derine inmek, paha biçilemez. Bence filmin tüm sunuluş şeklini izleyiciler için değiştiriyor."

    Cherry'nin konusu ise şöyle: Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Filmde Tom Holland'ın yanı sıra Kelli Berglund, Thomas Lennon, Jack Reynor, Michael GandolfiniJeff Wahlberg gibi isimler bulunuyor. Cherry'nin vizyon tarihi henüz belli değil. 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacağı söyleniyor. Ancak, coronavirüs salgını nedeniyle tüm şirketler filmlerini erteledi ve vizyon takviminde sürekli olarak değişiklikler yaşanıyor. Bu durumda Cherry'nin 2020 yılında kendine yer bulup bulamayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top