Hesabım
    Chris Pine "The Saint"in Başrolünde Yer Alabilir

    Chris Pine, The Saint uyarlaması için görüşme yapıyor.

    Wonder Woman ve Star Trek serisinin yıldız oyuncusu Chris Pine, kitap uyarlaması "The Saint"in başrolünde yer alabilmek için görüşmeler yapmaya başladı. Robin Hood benzeri bir başkahramana sahip olan kitap uyarlamasının yönetmeni, son zamanlarda üstlendiği başarılı işlerle tanınan Dexter Fletcher olacak.

    Star Trek ve Wonder Woman filmlerinin yanı sıra I Am The Night, Outlaw King, The Finest Hours gibi yapımların yıldızı olan Chris Pine yeni bir proje için görüşmelere başladı. 1928 ile 1963 yılları arasında seri olarak piyasaya sürülen The Saint kitabı beyaz perdeye uyarlanıyor. Simon Templer'ın hikayesini anlatan The Saint'in yazarı ise Leslie Charteris. The Saint, daha önce de 1997 yılında Val Kilmer başrolüyle filme aktarılmıştı. The Saint'in konusu ise şöyle: Simon Templar, en sıkı korunan hazineleri çalmakta usta, zeki bir hırsızdır. Alaycı ve sofistike tavrı ile yeryüzünde çalamayacağı şey yoktur. Günün birinde hayatı tehlikede olan genç bilimci Emma ile karşılaşır. Emma’yı korumak için mücadeleye girer.

    1997 yapımı film, 68 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında 118 milyon dolarlık hasılat elde etmiş ve ortalama seviyede bir başarı kazanmıştı. Şimdi ise Dexter Fletcher ile birlikte bir kez daha film sinemalardaki yerini alacak. Eddie The EagleRocketmanWild Bill filmlerinin yönetmeni olan ve Bohemian Rhapsody'yi yolun yarısındayken devralan Dexter Fletcher, The Saint'in yanı sıra Sherlock Holmes 3'ü ve Dracula spin-off'u Renfield'ı çekmeye hazırlanıyor. Chris Pine'ın gelecek projeleri arasında ise Violence of Action, Newsflash, yeni bir Star Trek filmi ve All The Old Knives gibi yapımlar bulunuyor. Pine'ı son olarak Wonder Woman 1984 filminde izleyeceğiz. Muhtemelen Chris Pine'lı The Saint'i uzun bir süre daha göremeyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top