Hesabım
    Açlık Oyunları'nın Geçmişine ‘The Ballad of Songbirds And Snakes’ İle Gideceğiz!

    ‘The Ballad of Songbirds And Snakes’ için Lionsgate ile anlaşma sağlandı.

    Açlık Oyunları serisinin yazarı Suzanne Collins, serinin geçmişine götürecek olan The Ballad of Songbirds and Snakes üzerinde çalışmaya devam ediyor. Lionsgate'ten daha önce yaptığı açıklamada, kitabı filme aktarmak için merakla bekledikleri açıklaması gelmişti. Şimdi ise Collins ve Lionsgate arasındaki anlaşma kesinlik kazandı.

    Jennifer Lawrence'ın başrolünde yer aldığı Hunger Games serisinin geçmişini anlatacak olan yeni bir uyarlama film için çalışmalar Lionsgate bünyesinde başlıyor. The Ballad of Songbirds and Snakes, seride yer alan Başkan Snow karakterinin gençliğini konu edinecek. Panem'in başına geçmesinden yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow'un hikayesini ekrana aktaracak olan filmde Snow ailesinin dağılmasını izleyeceğiz. Coriolanus, 10. Açlık Oyunları için mentor olarak seçildiğinde işler değişecektir. Mentorluk edeceği kız 12. Bölge'den seçilmiştir ve son derece yoksul bir haldedir.

    Suzanne Collins'in The Ballad of Songbirds and Snakes kitabı henüz piyasaya sunulmadı. Amerika, Kanada, İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda'da yayınlanma tarihi olarak ise 19 Mayıs seçildi. Film için henüz herhangi bir oyuncu ile görüşülmedi ve coronavirüs salgını nedeniyle henüz o aşamaya geçilebilecek gibi görünmüyor. Filmin yapımcıları Nina Jacobson ve Brad Simpson olacak. The Ballad of Songbirds and Snakes'in senaryosunu uyarlayacak isim ise Hunger Games: Catching Fire, Star Wars: Force Awakens, Little Miss Sunshine, Toy Story 3 gibi yapımların Oscar ödüllü başarılı ismi Michael Arndt olacak.

    Suzanne Collins, Lionsgate ile yaptığı anlaşma hakkında şu sözleri sarf etti: "Lionsgate her zaman Açlık Oyunları için sinematik bir yuva olmuştur. Ben de yeni kitapla birlikte onlara geri döndüğüm için memnunum. Başından beri kitaplara büyük saygı duydular; tema ve hikayeyle ilgili mihenk taşlarını onurlandırdılar ve hem kamera önünde hem de kamera arkasında harika bir ekibi birleştirdiler. Nina, Francis ve Michael ile kitabı uyarlamak için bir araya gelmek, onların olağanüstü yeteneklerini Panem dünyası içerisinde paylaşmak benim için bir zevk."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top