Hesabım
    Michael B. Jordan’ın Rol Aldığı ‘Without Remorse’ Ekim Ayına Ertelendi

    Stefano Sollima'nın yönettiği suç filmi sonbaharda vizyona girecek..

    Paramount Pictures, Black Panther ve Creed filmlerinin yıldızı Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı casus gerilim filmi “Without Remorse”un vizyon tarihini iki hafta sonrasına erteledi. İlk plana göre 18 Eylül 2020'de vizyonda olmadı planlanan film, yeni takvimde 2 Ekim 2020'de gösterime girecek.

    Paramount, Sony’nin “Venom: Let There Be Carnage”ın vizyon tarihini boşaltması ve devam filminin gelecek sene Haziran 2021'e taşıma kararının ardından hemen harekete geçti ve onun boşalttığı tarihi kimseye kaptırmadı. Tom Clancy’nin “Without Remorse” romanı ilk olarak 1993 yılında yayınlandı ve karısının cinayetini çözmek için, daha büyük bir komplonun peşine düşen ve bu sebeple donanmaya katılan Deniz Kuvvetleri üyesi John Kelly'nin macera dolu hikayesine odaklanıyor.

    Son dönemin yetenekli isimlerinden Stefano Sollima yönetmen koltuğunda oturacak. Brett Gelman, Jodie Turner-Smith, Jamie Bell, Jacob Scipio, Jack Kesy, Todd LasanceLuke Mitchell ve Cam Gigandet de oyuncu kadrosunda Jordan'a eşlik edecek. Kariyerine TV yapımlarıyla başlayan Jordan, daha sonra Fruitvale Station filmiyle çıkış yakalamayı başardı. Daha sonra Rock'nin üvey oğlu Creed ve Black Panther rolleri, onun a sınıf bir oyuncu olmasını sağladı.

    Paramount birçok filmin vizyon tarihini değiştirmişti. Bunlar arasında 4 Eylül'e atılan A Quiet Place 2, 23 Aralık'a ertelenen Top Gun: Maverick ve 2 Temmuz 2021'e alınan Jackass yer alıyor. Bu filmlerin önceki versiyonları, toplamda 350 milyon dolara yakın hasılat elde etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top