Hesabım
    "Whitney Houston" Biyografisi Stella Meghie'ye Emanet

    Son olarak The Photograph'ı çeken Meghie, çalışmalara başladı..

    Suzie Gibbons/Redferns

    Son olarak “The Photograph”ı çeken yönetmen Stella Meghie, “I Wanna Dance With Somebody” başlıklı bir Whitney Houston biyografisi üzerinde çalışmaya başladı.The Whitney Houston Estate, Primary Wave, müzik yapımcısı Clive Davis ve Anthony McCarten, ortak bir projeye imza atarak,  2012 yılında, henüz 48 yaşındayken hayatını kaybeden ikonik müzisyenle ilgili film yapıyorlar.

    Projeleri arasında “Two Popes”, “Darkest Hour”, “Bohemian Rhapsody” ve “Theory of Everything” olan McCarten,  “I Wanna Dance With Somebody” senaryosunu yazıyor. Pat Houston, Houston Estate adına, Larry Mestel, Denis O’Sullivan'la birlikte Primary Wave Music adına ve McCarten, Muse of Fire Productions adına prodüksiyonu yönetecekler.

    Whitney Houston, Davis ve Arista Records tarafından yayımlanan 1985 yapımı ilk albümüyle piayasaya çıktı ve “Greatest Love of All”, “Saving All My Love for You” gibi şarkılara imza attı. Diğer hitleri arasında “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Your Baby Tonight” ve “Million Dollar Bill” yer alıyor. Kevin Costner'la 1992’de dünya çapında gişede 411 milyon dolarlık hasılat yapan romantik drama “The Bodyguard”da oynadı. “The Bodyguard” film müziği, yılın albümü için Grammy adayı oldu ve yılın rekorlarına imza attı. Film müziği dünya çapında 45 milyondan fazla sattı.

    Houston, kariyeri boyunca dünya çapında 200 milyondan fazla albüm sattı ve tüm zamanların en çok ödül alan kadın müzisyeni oldu. Gelmiş geçmiş en büyük seslerden biri olarak kabul edilen Houston, henüz 48 yaşındayken, 2012 yılında aramızdan ayrıldı. Ne acıdır ki, kızı da 22 yaşındayken, 2015 yılında hayata gözlerini yumdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top