Hesabım
    "Scary Stories To Tell In The Dark" Devam Filminde André Øvredal Yönetmen Olacak!

    André Øvredal, Korku Hikayeleri devam filmi için geri dönüyor.

    Paramount bünyesinde hayata geçirilen korku türündeki "Scary Stories To Tell In The Dark"a devam filmi geliyor. Resmi olarak duyurulan bilgiye göre, filmin yönetmen koltuğu için yeniden André Øvredal ile anlaşma sağlandı.

    Guillermo Del Toro kaleme aldığı senaryodan yola çıkarak birçok senaristin imzasını attığı "Korku Hikayeleri"nin devam filminin geleceği kesinleşti. Yönetmen koltuğu için anlaşma sağlanan isim ikinci kez  André Øvredal oldu. Yönetmeni daha önce The Autopsy of Jane Doe, The Tunnel, Troll Hunter gibi yapımlarla tanımıştık. Scary Stories To Tell In The Dark'ın devam filminin konusu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Film kitap serisinden uyarlanmıştı ve diğer kitapların uyarlanması ile birlikte seri devam edecek. Kitaplar ilk kez 1981 yılında okuyucularıyla buluşmuş ve ardından üç kitaplık seri halini almıştı. İlk kitabın adı filmle aynıyken, ikinci kitap "More Scary Stories to Tell In The Dark", üçüncü kitap ise "Scary Stories 3: More Tales to Chill Your Bones" isimlerini taşıyor.

    Şehir ve kasabalarda anlatılan halk hikayelerinden ilham alan ilk filmin konusu ise şöyleydi: 1968 yılının Amerikası'nda geçen hikaye, huzur içinde yaşayan Mill Valley kasabasına odaklanıyor. Nesiller boyu bu kasabada yaşayan Bellows ailesi de bu huzurlu atmosferin bir parçası olarak hayatını sürdürüyordur. Ancak bu aile hakkında kasabada sürekli gezinen bir halk hikayesi vardır. Kasabanın öbür ucundaki bir malikanede yaşayan Sarah Bellows adındaki genç kız, korkunç işkenceler görmüştür. Bu hikayeyi keşfeden bir grup genç ise kendini Sarah'nın yaşadıklarını araştırırken bulacaktır.

    Scary Stories To Tell In The Dark 28 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 106 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek başarı kazanmıştı. Aynı zamanda eleştirileri de olumluydu. İkinci film için ne zaman harekete geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top