Hesabım
    Dracula'nun Yönetmeni Jonny Campbell, "Cold Storage"ı Uyarlayacak

    Jonny Campbell yeni bir kitap uyarlamasına imzasını atacak.

    Netflix dizisi Dracula'nın ardından yönetmen Jonny Campbell'ın gelecek projesi resmi olarak duyuruldu. Campbell, David Koepp'in geçtiğimiz yıl içerisinde okuyucularıyla buluşan biyoterör temalı romanı Cold Storage'ı beyaz perdeye aktaracak.

    Westworld, Dracula, Informer, Ashes To Ashes gibi dizilere imzasını atan yönetmen Jonny Campbell yeni bir proje için yakında çalışmalara başlayacak. Filme uyarlanacak olan Cold Storage romanını, eserin yazarı David Koepp senaryoya aktaracak. Bu sırada yazar, Cold Storage'ın yönetmen koltuğuna oturması için Jonny Campbell ile anlaşma sağlamış oldu. Kitap, Roberto Diaz isimli bir adamın hikayesini anlatıyor. Diaz, Pentagon'da biyoterör araştırmacısı olarak görev yapıyordur. Diaz, şüpheli bir kimyasal saldırıyı araştırması için gönderilir. Ama bulduğu şeyler çok daha kötüsüdür. Yok edici özelliğe sahip olan yüksek seviyede mutasyon içerikli organizma bulur. Organizmayı saklamak ve büyük zararlar vermeden orduda kullanabilmek üzere soğutucu bir depoya kaldırır. Yıllar sonra organizma oradan çıkmanın bir yolunu bulur ve çıktığında ölümcül bir açlık isteği içindedir. Bunu durdurmanın tek yolunu ise Roberto Diaz biliyordur.

    Cold Storage'ın oyuncu kadrosuyla ilgili herhangi bir bilgi henüz bulunmuyor. Şimdilerde tüm dünyayı saran coronavirüs salgını da bir süre daha filmin yapım aşamasını etkileyecek gibi görünüyor. Cold Storage, Paramount Pictures bünyesinde hayata geçirilecek. Kitabın yazarı David Koepp'i “Jurassic Park”, “Melekler ve Şeytanlar”, “Panic Room”,  “Mission: Impossible” gibi önemli yapımların senaryosunda imzasının bulunmasıyla tanıyoruz. Bu durumda Cold Storage'ın da büyük bütçeli bir yapım olma ihtimali yüksek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top