Hesabım
    Straight Outta Compton'ın Yıldızı Jason Mitchell, Tutuklandı!

    Jason Mitchell, yasadışı işleri nedeniyle tutuklandı.

    F. Gary Gray'in imzasını attığı 2015 yapımı "Straight Outta Compton" filminin yıldız oyuncusu Jason Mitchell'in tutuklandığı resmi olarak açıklandı. Mississippi'de tutuklanan Mitchell, uyuşturucu ve silah barındırma suçundan yargılanacak gibi görünüyor.

    Straight Outta Compton'da Eazy-E olarak tanıdığımız; ayrıca Mudbound, DetroitThe Mustang gibi yapımlarda karşımıza çıkan oyuncu Jason Mitchell, geçtiğimiz Çarşamba günü Mississippi'de tutuklandı. Nedeninin ise uyuşturucu madde dağıtımı yapmak ve silah bulunmak olduğu belirtildi. 33 yaşındaki aktörün, uyuşturucu madde çeşitlerini barındırdığı ve AK-47 ile Glock 9mm taşıdığı söyleniyor. Jason Mitchell'in bağlı olduğu oyunculuk ajansından Glenn Toby konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Jason bu talihsiz ve yanlış anlaşılmalarla dolu olaylar ışığında son olarak birkaç projeye hazırlanıyor. Neyse ki yakında tüm bunlar geçmişinde de yüzleştiği birçok zorlu olayda olduğu gibi olumlu anlamda çözülecek."

    Geçtiğimiz yıl da The Chi dizisinde çalışan Jason Mitchell, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunulması nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Açıklananlara göre Mitchell, dizinin yapımcılarından Ayanna Floyd Davis ve oyunculardan Tiffany Boone'u taciz etmişti. Oyuncu son olarak Sundance Film Festivali'nde izleyicileriyle buluşan Zola isimli filmde görüldü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top