Hesabım
    Florence Pugh, Shia LaBeouf ve Chris Pine, Olivia Wilde’ın Filminde Yer Alacak

    Olivia Wilde, Booksmart sonrası Don’t Worry Darling'i Yönetecek

    Rex / Shutterstock

    Florence Pugh, Shia LaBeouf ve Chris Pine, yönetmenlik kariyerine odaklanan Olivia Wilde'ın yeni uzun metrajlı filmi “Don't Worry, Darling”de rol alacak. Wilde, filmi New Line Cinema'dan üretecek ve önemli bir yardımcı rolü de üstlenecek ama kaynaklar Pugh’un karakterinin ön planda olduğunu söylüyor.

    “Don’t Worry Darling”, 1950'lerin Kaliforniya çölünde izole edilmiş, ütopik bir toplulukta geçen psikolojik bir gerilim filmi. New Line, filmi Wilde’ın ilk yönetmenlik denemesi “Booksmart” nedeniyle zorlu bir ihale savaşından sonra aldı ve önümüzdeki sezon için yüksek bir öncelik olarak görüyor. “Booksmart”ın ortak yazarı ve Netflix romantik komedisi “Set it Up”ı yazan Katie SilbermanShane ve Carey Van Dyke'ın orijinal “Don't Worry Darling” senaryosunu yeniden yazacak.

    Catherine Hardwicke, Shane ve Carey Van Dyke ile birlikte filmi yönetiyor. Wilde ve Silberman, Vertigo Entertainment'dan Roy Lee ve Miri Yoon'la birlikte prodüksiyon yapacaklar. Daria Cercek ve Celia Khong, New Line projesini denetleyecek.

    Pugh, yakın zamanda “Little Women”daki performansı nedeniyle Oscar ve BAFTA Ödülü'ne aday gösterildi. Ayrıca A24’ün korku filmi “Midsommar”da oynadığı rol için büyük beğeni topladı. Marvel’in “Black Widow”unun bir sonraki bölümünde yer alacak olan Pugh, Netflix'in “Outlaw King” adlı yapımı ve İngiliz mini dizisi “The Little Drummer Girl”de de yer aldı. LaBeouf, geçen yıl iki hit indie filminde rol aldı. Bunların ilki, aynı zamanda yazdığı “Honey Boy” ve diğeri “The Peanut Butter Falcon” oldu. Pine, merakla beklenen devam filmi “Wonder Woman 1984”te rolünü tekrarlıyor. Kısa bir süre önce aksiyon gerilim filmi “Violence of Action” üzerine üretimi tamamladı ve ondan önce Paramount’un “The Saint” yeniden çevriminde yer alacağını duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top