Hesabım
    Mission Impossible'ın 7. ve 8. Filmlerinin Vizyon Tarihleri Değişti

    Koronavirüs pandemisi nedeniyle serinin devam filmlerinin vizyon tarihleri değişti..

    Paramount, Tom Cruise’un başrolünde olduğu aksiyon serisinin sonraki iki bölümü olan “Mission: Impossible 7” ve “Mission: Impossible 8”in vizyon tarihlerini erteledi. Başlangıçta 23 Temmuz 2021'de sinemalarda gösterilecek olan yedinci bölüm dört ay sonraya, 19 Kasım 2021'e ertelendi. Sekizinci bölüm ise, 5 Ağustos 2022 için planlanmıştı ama yapılan değişiklikle 4 Kasım 2022'ye ertelendi.

    Şu anda yapım aşamasında olan neredeyse tüm filmler gibi, “Mission: Impossible 7” de Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerine ara vermiş durumda. Cruise, şubat ayının sonlarında stüdyo molalara karar verdiğinde, İtalya'nın Venedik şehrinde (virüsün zorladığı şehirlerden biri) çekime başlamak üzereydi. Çekimler süresiz olarak duraklatıldığında, çizilen takvime bakıldığında filmin zamanında tamamlanabilmesi zaten mümkün gözükmüyordu ve erteleme kararı kaçınılmazdı. Yine de, çoğu filme göre sadece 4 aylık bir erteleme olması umut verici duruyor.

    Paramount ayrıca, Chris Pratt'ın kıyamet sonrası gerilim filmi “The Tomorrow World” (23 Temmuz 2021) ve animasyonlu macera “Paw Patrol” (20 Ağustos, 2021)'un yeni vizyon tarihleri aldığını da duyurdu. Stüdyonun program değişikliklerinin bir parçası olarak, “Dungeons and Dragons” filmi de 19 Kasım 2021'den 27 Mayıs 2022'ye ertelenmişti. 

    Christopher McQuarrie, daha önce 2015’te "Rogue Nation" ve 2018’de "Fallout"u yönetmişti ve bu filmlerin üstün başarısı sonrası iki devam filminde de yönetmen koltuğunda oturması için anlaşma yapıldı. Cruise’un “Mission: Impossible - Fallout”taki Ethan Hunt macerası gişede de şimdiye kadarki en büyük hasılatı elde etti ve küresel gişede 790 milyon dolarlık bir kazanç elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top