Hesabım
    "Spider-Man" Projelerinin Vizyon Tarihleri Netleşti

    Devam filmleri için Sony'den açıklama var!

    Sony Pictures stüdyoları Koronavirüs pandemisi nedeniyle çıkış programlarını revize etmeye devam ediyor ve şimdi, iki adet Spider-Man projesinin vizyon tarihini de birkaç ay ileriye taşıdı. Yapılan açıklamada Marvel-Sony'nin Spider Man devam filminin 16 Temmuz 2021'den, 5 Kasım 2021'e taşındığını duyuruldu. Sony Pictures Animation ise “Spider-Man: Into the Spider-Verse” devam filmini 8 Nisan 2022'den, 7 Ekim 2022'ye erteledi.

    Tom Holland’ın başrol oynadığı ikinci film “Spider-Man: Far From Home”, dünya çapında gişede 1.13 milyar dolar hasılat yaptı ve 2019’un en başarılı filmlerinden biri oldu. Yeni planlanan film, 2017’deki “Spider-Man: Homecoming”le birlikte lansmandaki üçüncü film olacak. “Spider-Man: Into the Spider-Verse” geçen yıl en iyi animasyon filmi dalında Akademi Ödülü kazandı ve dünya çapında 375 milyon dolar hasılat elde etti.

    Holland’ın yer aldığı video oyunu uyarlaması “Uncharted” da 8 Ekim 2021'den, 16 Temmuz 2021'e ertelenmişti ve yeni “Spider-Man” filmiyle aynı güne denk geliyordu. Aynı gün iki Tom Holland filmi gösterime girebilir derken son erteleme haberleri gelmiş oldu. Stüdyo aynı zamanda TriStar’ın Dakota Fanning ve Elle Fanning'in başrolü paylaştığı “The Nightingale” için şimdilik bir vizyon tarihi belirlemedi. Kızkardeşler, ilk kez aynı projede yer alacak ve Kristin Hannah'ın 2015'te en çok satanlar listesine giren "The Nightingale" adlı romanından uyarlanacak filmde oynayacak. Film, II.Dünya Savaşı arifesinde Fransa'ya gelen iki kız kardeş ve onların Fransa'nın Nazi işgalinden sağ çıkması sürecindeki mücadelesine odaklanacak.

    Sony ayrıca, 23 Ekim 2020'den, 2 Nisan 2021'e, altı aylık bir ertelemeyle Kevin Hart draması “Fatherhood”a da yeni bir tarih verdiğini açıkladı. Paul Weitz, “Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love”da yer alan anılara dayanarak Dana Stevens'ın yazdığı bir senaryoyu yönetecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top