Hesabım
    Ryan Reynolds, "Our Name Is Adam" ile Zaman Yolculuğuna Çıkıyor!

    Ryan Reynolds, yeni projesinde Shawn Levy ile çalışacak.

    Şimdilerde Marvel'a geçiş yapacağı kesinleşen Deadpool'un yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, yönetmen Shawn Levy ile birlikte ortak bir projede yer alacak. Zaman yolculuğu temalı filmin adı resmi olarak "Our Name Is Adam" olarak açıklandı. Our Name Is Adam'ın, Free Guy'ın ardından aynı ekiple birlikte Ryan Reynolds'ın çalışacağı film olacağı duyuruldu.

    Netflix'in popüler bilim kurgu dizisi Stranger Things'in yönetmen koltuğuna oturan Shawn Levy yeni bir bilim kurgu filmine imzasını atacak. Skydance bünyesinde geliştirilecek olan filmin adı, Our Name Is Adam olacak. Deadpool serisi, 6 UndergroundBelalı Tanık serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu Ryan Reynolds ise filmin yıldızı olacak. Filmin senaryosunu Banshee, This Is Where I Leave You ve Warrior gibi yapımlardan tanıdığımız Jonathan Tropper kaleme alacak. Çekimlerin başlaması için coronavirüs salgını kısıtlamalarının sona ermesi beklenecek.

    Ryan Reynolds filmde, geçmişe gidecek kendinin 13 yaşındaki halinden yardım isteyen bir adam olacak. Zamanda geri gittiği sırada da, tam olarak kendisiyle aynı yaşta olan babasıyla karşılaşacaktır. Ryan Reynolds'ın takviminin son derece dolu olduğu biliniyor. Clue, Red Notice, A Christmas Carol ve Deadpool 3 bunlardan yalnızca bazıları. Shawn Levy ise Stranger Things'in gelecek sezonu için hazırlanıyor. İki ismin de uygun zamanının ne zaman geleceği tahmin edilemiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top