Hesabım
    Michael Madsen, "Rezervuar Köpekleri"nin Karantina Versiyonunu Canlandırdı

    Michael Madsen'dan ailesi ile birlikte karantina paylaşımı!

    Quentin Tarantino'nun imzasını attığı "Rezervuar Köpekleri" yıllar sonra coronavirüs salgını nedeniyle yeniden gündeme geldi. Filmin başrol oyuncularından Michael Madsen, karantinadaki ailesiyle birlikte Reservoir Dogs'u yeniden canlandırdı.

    Reservoir Dogs'ta Mr. Blonde'a hayat veren, ayrıca Kill BillThe Hateful Eight gibi yapımların başarılı oyuncusu Michael Madsen, herkese nostaljiyi yaşattı. Her ne kadar karantina koşullarında olsa da, Reservoir Dogs'un canlandırmasını yapan Madsen, ailesi ile birlikte eğlenceli anlara tanıklık ettirdi. Yeniden canlandırılan sahne, Mr. Blonde'un bir polisi rehin aldığı sahne oldu. Polisin kulaklarına veda ettiğimiz o sahneyi Madsen'ın aile üyelerinin kulaklarıyla yeniden yaşayabiliyoruz...

    1992 yılında izleyicileriyle buluşan film, Toronto Film Festivali'nden ödüle layık görülmüştü. Rezervuar Köpekleri'nin konusu ise şöyleydi: Rezervuar Köpekleri orijinal bir soygun hikayesini konu alıyor. Büyük bir hırsızlık olayı için bir araya gelen bir ekip, birbirlerinin isimlerini bile bilmeyen bir grup hırsızdan oluşuyor. Soygunda yaşanan bir aksaklık nedeniyle kan gölüne dönen atmosferde polisten kaçmaya çalışan ekip, aralarında bir polis casusunun olduğunu öğreniyorlar ve bu kanlı mücadele fiziksel şiddeti de anbean artan psikolojik bir savaşa dönüşüyor. Büyük bir kısmı tek bir mekanda geçen klostrofobik filmin oyuncu kadrosu, Harvey Keitel, Tim Roth, Freddy Newandyke, Michael Madsen ve Quentin Tarantino gibi önemli isimlerden oluşuyor.

    Coronavirüs karantinası tüm dünyayı aynı derecede etkilerken, ünlülerden yaratıcı işler çıkmaya devam ediyor. Simon Pegg ve Nick Frost da Shaun of The Dead'i günümüze uyarlayarak sosyal medyada gündem yaratmışlardı. Geçtiğimiz hafta John Krasinski'nin online mezuniyet balosu da en az Pegg ve Frost kadar ilgileri çekti. Birçok ünlü isim insanlara evde kalma çağrısı yapmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top