Hesabım
    Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Doctor Strange, Iron Man Kostümü Giymiş!

    Avengers: Infinity War'dan kesilen bir sahne paylaşıldı.

    Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndan yeni bir kamera arkası karesi paylaşıldı. Bu kare, kesilen bir sahneden alındı. Sahnede akıllara gelmeyecek bir şekilde Doctor Strange'in Iron Man kostümü giydiği görülüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nde yeni bir evre açan son Avengers yapımı, iki parçaya ayrılarak izleyicileriyle buluşmuştu. Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda birçok kahramanın Thanos'un sonsuzluk eldivenini kullanmasıyla toza dönüştüklerini görmüştük. Tabii onlarla birlikte birçok insan da ortadan yok olmuştu. Sonsuzluk Savaşı sırasında tüm Avengers ekibi bir arada değildi. Gruplar halinde dağılan ekiplerden birinde Iron Man ve Doctor Strange bir aradaydı. Şimdi ise yayılan bir bilgiyle birlikte, kesilen bir sahnede Doctor Strange'in Iron Man kostümü giydiği öğrenildi. Aynı zamanda karede, Tony Stark da Doctor Strange'in yükselme pelerinini (Cloak of Devitation) giyiyor.

    Söylenenlere göre, Avengers: Infinity War'da kesilen birçok sahne bulunuyor. Aynı zamanda Captain America'nın da filmin sonuna kadar görülmesi planlanmıyordu. Amerika saatiyle bu akşam saat 16.00'da Russo Kardeşler, Avengers: Endgame'in 1. yıl dönümünü kutlayacak. Bunun için hayranlarla birlikte aynı anda filmi izleyecek ve Instagram üzerinden canlı yayın yapacaklar. Avengers: Infinity War ve Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçildi. Black Widow filmiyle Natasha Romanoff'a veda edilmesinin ardından Eternals ile Marvel yoluna devam edecek. Bu yeni evrede eski kahramanlardan Thor ve Doctor Strange filmlerle devam ederken, Scarlet Witch ve Vision, WandaVision dizisiyle, Loki aynı isimli diziyle, Hawkeye aynı isimli diziyle, Sam Wilson ve Bucky Barnes The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle Disney+'ta olacak. Ayrıca Black Panther, Captain Marvel, Shang-Chi, Guardians of The Galaxy 3Blade filmleri de yolda gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top