Hesabım
    Guillermo Del Toro ve Patty Jenkins, Ava DuVernay'ın Tweet Etkinliğine Katılacak

    Ava DuVernay tweet-a-thon etkinliği düzenliyor.

    Paramount (Universal Pictures)

    When They See Us'ın başarılı yönetmeni Ava DuVernay, sosyal medya üzerinden yeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Yönetmenin etkinliğine birçok ünlü ismin de katılacağı duyuruldu. Guillermo Del Toro, Patty Jenkins, Jon M. Chu, Nia DaCosta, Alma Har'el bu isimler arasında bulunuyor.

    Selma, When They See Us, Queen Sugar, 13th gibi yapımlara imzasını atan Ava DuVernay, bu kez bir Twitter etkinliği ile takipçilerinin karşısına çıkacak. Tweet-a-thon olarak tasvir edilen etkinlikte birbirinden tamamen farklı ve zaman zaman da karşıt olan ünlü isimler takipçileriyle ilham verici hikayelerini paylaşacak. Geçmiş işlerinden özel detaylar paylaşacaklar ve gelecek projelerinden bahsedecekler. Etkinlik için #ARRAYNow hashtag'i kullanılacak. DuVernay, The Array Film Fellowship altında etkinlik hakkında şu açıklamayı yaptı: "The Array Film Fellowship, topluluğu yaratıcılıkla bir araya getirme, bu eşi görülmemiş zamanlarda evlerimizdeyken konuşma yolumuz. Twitter'daki arkadaşlarımızın desteği ve heyecanı ile birlikte, onlarca sinemacıyla umuyorum ki etkinlik, bize katılanlara biraz teselli ve dayanışma ruhu getirir."

    Ava DuVernay'ın etkinliğine katılacak isimler arasında son olarak Nightmare Alley filmi ile meşgul olan Guillermo Del Toro; Crazy Rich Asians ile tanınan ve In The Heights için hazırlıklarına devam eden Jon M. Chu; son olarak Honey Boy ile beğenilen Alma Har'el; Transparent, Six Feet Under gibi işlerle tanıdığımız Jill Soloway; Candyman uyarlamasına imza atan Nia DaCosta; Wonder Woman ile büyük beğeni toplayan Patty Jenkins gibi onlarca önemli isim bulunuyor.

    Etkinlik, 30 Nisan Perşembe günü Amerika saatiyle sabah 9'da gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top