Hesabım
    Russo Kardeşler'den Avengers: Endgame Kamera Arkası Paylaşımları

    Avengers: Endgame'in kamera arkasında neler oldu?

    Avengers: Endgame'in 1. yıl dönümüne özel olarak yönetmenler Joe Russo ve Anthony Russo, Marvel hayranlarıyla birlikte filmi tekrardan izledi. Bu sırada da Instagram üzerinden canlı yayın yapıldı ve Twitter üzerinden çeşitli bilgiler paylaşıldı. Bu bilgiler arasında Avengers: Endgame'e ait kamera arkası görüntüleri bulunuyordu.

    Tony Stark, Natasha Romanoff, Steve Rogers gibi karakterlere veda ettiğimiz Avengers: Endgame'in vizyona girmesinin ardından tam 1 yıl geçti. Geçtiğimiz yılın en büyük olaylarından biri olan film, tüm sosyal medya eşliğinde yeniden izlendi. Bu sırada da Joe Russo ve Anthony Russo sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Robert Downey Jr.'ın sete veda ettiği anlar, Chris Evans'ın son set günü, Brie Larson'ın ilk kez Captain Marvel olduğu gün gibi birçok video paylaşımına yer verildi.

    Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni'nde yeni bir evre açıldı. Black Widow'a bir film ile veda edilecek olmasının ardından Eternals'da yepyeni kahramanlarla tanışacağız gibi görünüyor. Bu yeni evrede eski kahramanlardan Thor ve Doctor Strange filmlerle devam ederken, Scarlet Witch ve Vision, WandaVision dizisiyle, Loki aynı isimli diziyle, Hawkeye aynı isimli diziyle, Sam Wilson ve Bucky Barnes The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle Disney+'ta olacak. Ayrıca Black Panther ve Captain Marvel ikinci filmleriyle 4. evrede yer alacakken Shang-ChiGuardians of The Galaxy 3Blade filmleri de yakında hayata geçirilecek.

    Tüm bu yapımların yanı sıra Disney+'ta What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight dizileri yerini alacak. Fantastic Four, Deadpool 3, yeni X-Men evreni Fox'tan Disney'e geçecek. Ancak bu yapımlar hakkında henüz kesin bilgiler bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top