Hesabım
    ‘Deadpool 2’nin Yönetmeni David Leitch, Hafıza Kaybı Temalı Film Üretecek

    ‘Fast and Loose’ adlı film STX tarafından üretilecek..

    Universal Pictures

    Hobbs & ShawAtomic Blonde ve Deadpool 2'nin yönetmeni, John Wick'in yardımcı yönetmeni olan David Leitch, 87North ortağı Kelly McCormick'la birlikte, STX şirketi için hafıza kaybı temalı "Fast and Loose" filmini çekmeye hazırlanıyor. Filmin senaryosunu, Jon ve Erich Hoeber (Meg) kaleme aldı.

    Hikaye, hafıza kaybıyla ölüme terk edilen bir adamın, Tijuana'da uyandıktan sonra yaşadıklarını konu alacak. Kimliğini ortaya çıkarmak için bir dizi ipucunu takip eden karakter, aslında iki farklı hayat yaşadığını keşfediyor. Biri, etrafı güzel kadınlarla çevrili zengin bir suç kralı olduğu, diğeri ise gizli bir CIA ajanı olarak çalışıp, tek başına yaşadığı... Sorun şu ki, gerçek kimliğinin hangisi olduğunu hatırlayamıyor.

    Leitch filmde şimdilik yapımcı olarak yer alacak. Henüz bir yönetmen anlaşması yok ama Leitch ve McCormick senaryo konusunda heyecanlılar. 87North’dan Annie Marter (Transcendence) baş yapımcılık görevini üstlenirken, STX yöneticileri Drew Simon, Kevin Sauer ve Sam Brown projeyi stüdyo adına denetleyecekler. Leitch ve 87North, geçen yıl Universal'la bir yapım anlaşması imzaladılar. Ancak, STX bu projeyi ve ilgi çekici senaryosunu ele geçirdi. STX kısa süre önce Dave Bautista'lı aksiyon-komedi My Spy'ı Amazon Prime Video'ya yükledi ve stüdyo şu anda yönetmen Reed Morano'yla birlikte Jennifer Lopez'in uyuşturucu patroniçesi olarak rol alacağı Godmother adlı suç filmini geliştirmek için çalışıyor.

    Her ikisi de dünya çapında 750 milyon doların üzerinde hasılat yapan Hobbs & Shaw ve Deadpool 2'ye ek olarak Leitch, Charlize Theron aksiyonu Atomic Blonde'u da yönetti. Bunun yanı sıra ilk John Wick filminde Chad Stahelski'nin yanında kamera arkasında yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top