Hesabım
    Aaron Paul ve Karen Gillan'lı Bilim Kurgu Filmi, "Dual" Geliyor!

    Dual için imzalar atıldı!

    Breaking Bad'in yıldızı Aaron Paul ile Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Karen Gillan "Dual" adını alan bilim kurgu türündeki filmde buluşuyor. The Art of Self Defense filminden tanıdığımız yönetmen Riley Stearns'ın yeni projesi olan Dual için hazırlıklara başlandı.

    The Cub, Faults ve The Art of Self Defense'in başarılı yönetmeni Riley Stearns yeni bir filme imzasını atacak. Dual adındaki bilim kurgu filminde odak noktası, ölümcül hastalığı olan bir kadın olacak. Kadın, kendi ölümünün ardından kayıp yaşayacak olan ailesi ve arkadaşları için kendini klonlatmayı seçer. Ancak kadın mucizevi bir şekilde iyileşecektir. Bu durumda klonun teselli etme görevini sonlandırmaya çalışır ve tabii başarısız olur.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Dual'ın oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında Breaking Bad, Need For Speed, Westworld gibi yapımların yıldız oyuncusu Aaron Paul ve Doctor Who ile Guardians of The Galaxy serisinden tanıdığımız, Jumanji serisiyle parlayan başarılı oyuncu Karen Gillan'ın yanı sıra The Social Network, Zombieland serisi, Now You See Me serisi gibi yapımlardan tanıdığımız Jesse EisenbergMartha Kelly ve Beulah Koale bulunuyor. Filmin bir stüdyo bulabilmesi için Cannes Film Festivali'nin film marketinde görülmesi bekleniyor.

    Bilim kurgu türündeki Dual'ın ne zaman hayata geçirilebileceği şimdilik bilinmiyor. Paul, Gillan ve Eisenberg'ün gelecek projeleri nedeniyle yoğun bir programları bulunuyor. Tüm bunlara coronavirüs salgınının engelleri de eklenirse, bir süre daha film için bekleyeceğiz gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top