Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "Extraction"dan Kamera Arkası Görüntüleri!

    Extraction'ın kamera arkasında neler oluyor?

    Netflix'in yeni orijinal aksiyon filmi "Extraction"dan kamera arkası videosu paylaşıldı. Yönetmen Sam Hargrave'in aksiyon sahnelerini çekmek için harcadığı emekleri ve tüm ekibin atlattığı tehlikeleri gösteren kamera arkası görüntülerini, yıldız oyuncu Chris Hemsworth'ün anlatımıyla izliyoruz.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Extraction'dan bir Türkçe altyazılı kamera arkası videosu paylaşıldı. Yönetmen Sam Hargrave'in dublör geçmişi nedeniyle aksiyon sahnelerinde cesur işlere imza attığını videoda görüyoruz. Hargrave'e, araç takip sahneleri için çok da güvenli gibi görünmeyen bir aracın dışında, kamerayla zorlu çekimler sırasında rastlıyoruz. Ayrıca oyunculardan Hemsworth ve Rudhraksh Jaiswal gibi isimler de kamera arkası zorluklarından bahsediyor.

    Extraction, geçtiğimiz hafta içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Filmin konusu ise şöyle: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır. Filmin oyuncu kadrosunda Hemsworth'ün yanı sıra Stranger Things, Black Widow ve Hellboy'un yıldızı David Harbour; İran kökenli başarılı oyuncu Golshifteh FarahaniDerek LukeRandeep HoodaChris Jai Alex gibi isimler yer alıyor.

    Son olarak yönetmen, Extraction'ın sonunun belirsizliği üzerine konuşmuştu. Birkaç farklı son çektiklerini, ancak en iyi tepkileri alan sonun bu olduğunu belirtti. Extraction, Netflix'te gösterilmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top