Hesabım
    Yıldız Oyuncu Irrfan Khan Hayatını Kaybetti!

    Irrfan Khan'dan üzücü haber geldi.

    Bollywood ve Hollywood sinemasının yıldız oyuncusu Irrfan Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti. Khan, bir süre önce nöroendokrin tümörü teşhisi nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. Geçtiğimiz akşam ise artık tedavilere olumlu yanıt veremeyen Irrfan Khan'ın Çarşamba günü vefat ettiği haberi duyuruldu.

    Life of Pi, Jurassic World, Inferno, Slumdog Millionaire gibi yapımlarla tanınan 53 yaşındaki başarılı oyuncu Irrfan Khan, hayatını kaybetti. Oyuncuya 2018 yılında nöroendokrin tümörü teşhisi konulmuştu. Bir süre önce Angrezi Medium çekebilecek kadar iyi durumda olup hastaneden taburcu edilmişti. Ancak oyuncu geçtiğimiz Salı günü, Mumbai'deki bir hastaneye kolon enfeksiyonu nedeniyle acil olarak kaldırıldı. Bunun ardından da vefat haberi geldi.

    Irrfan Khan'ı ilk olarak 2004 yılında hayata geçirilen Maqbool filmiyle tanıdık. Paan Singh Tomar filmiyle ödüle layık görülen oyuncu, Slumdog Millionaire, Life of Pi, The Namesake, Jurassic World, The Amazing Spiderman gibi yapımlarla Hollywood'da tanındı. Irrfan Khan'ın ölüm haberi, yakınlarını, meslektaşlarını ve hayranlarını yasa boğdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top