Hesabım
    Ridley Scott, Salgın Romanı "The End of October"ı Uyarlamak İstiyor

    Ridley Scott, yeni projelerin peşine düştü.

    Blade Runner'ın efsanevi yönetmeni Ridley Scott, çekimlerini yarıda bıraktığı The Last Duel'ın ardından yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladı. Deadline'ın özel haberine göre yönetmenin yapım şirketi Scott Free, bir Lawrence Wright romanı olan The End of October'ı uyarlamak istiyor. Romanın teması ise pandemi.

    Son olarak Ben Affleck ve Matt Damon'ın başrolünde yer alacağı The Last Duel ile meşgul olan usta yönetmen Ridley Scott, Lawrence Wright'ın The End of October romanını uyarlamak istiyor. Henüz uyarlamanın filme mi yoksa diziye mi aktarılacağı belli değil. Ancak Scott Free yapım şirketi aracılığıyla ve bizzat Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstleneceği şekilde uyarlanacağı kesin gibi görünüyor. 28 Nisan tarihinde raflardaki yerini alan kitap, bir salgın uzmanını odağına alıyor. Dünya Sağlık Örgütü'nde çalışan epidemiolojist, kendini tüm dünyaya yayılan pandeminin ortasında bulur. Kitapta, dünyada kurulan sistemin virüs nedeniyle yıkılışı konu ediniliyor.

    Ridley Scott'ı The Last Duel ve Blade Runner'ın yanı sıra The Martian, Gladiator, Thelma and Louise, Alien serisi, Kingdom of Heaven gibi yapımlardan tanıyoruz. Yönetmen, coronavirüs salgınının sona ermesinin ardından The Last Duel çekimlerine devam edecek. Fransa'da yapılan çekimlerin ardından İrlanda'ya geçileceği de bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top