Hesabım
    Kaley Cuoco, Kevin Hart'lı ‘Man From Toronto’nun Kadrosuna Katıldı

    Cuoco, The Big Bang Theory sonrası ilk büyük rolüne hazırlanıyor..

    NBC

    Big Bang Theory” yıldızı Kaley Cuoco, popüler dizinin sona ermesinin ardından sinemadaki ilk büyük rolünü, Sony'nin aksiyon komedisi “Man From Toronto”da, Kevin Hart ve Woody Harrelson'ın yanında oynamaya hazırlanıyor. İlk başta Jason Statham'ın oynayacağı açıklanan rol, son düzlükte Woody Harrelson'a gitmişti.

    Film, dünyanın en ölümcül suikastçısı “Toronto'dan gelen adam” ve Hart'ın canlandırdığı bir yabancının, kimliklerin karışması sonucu Airbnb'de birbirleriyle karşılaşmasından sonra yaşananlar üzerinden ilerliyor. Bu karşılaşma sonrası, suikastçinin yaşadıklarına diğer yabancı da müdahil olmak zorunda kalır ve hem aksiyon dolu, hem de komik olaylar birbirini izler. 

    Ryan Reynolds ve Samuel L.Jackson’un 2017 yapımı aksiyon komedisi “The Hitman’s Bodyguard”ı yöneten Patrick Hughes, bu filmin de yönetmen koltuğunda oturacak. Robbie Fox ve Chris Bremmer, senaryoyu Jason Blumenthal'la birlikte tasarlanan bir hikayeden yazdılar. Blumenthal, Escape Artists ortakları Todd Black ve Steve Tisch'le birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. Film, 17 Eylül 2021'de sinemalarda olacak.

    Cuoco, CBS’in hit sitcomu “The Big Bang Theory”deki rolüyle geniş kitleler tarafından tanınıyor. Dizi, 12 yıllık serüvenini geçen yıl bu zamanlar sonlandırdı. Cuoco, önümüzdeki dönemde HBO Max dizisi "The Flight Attendant" kadrosunda da yer alacak. Sinemada ise DC Universe için “Harley Quinn”de yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor ve TV dizisinin seslendirme kadrosunda yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top