Hesabım
    "Oyuncak Hikayesi 4"ün Yönetmeni "Transformers" Animasyonu Çekecek

    Josh Cooley, Transformers'ın geçmişine gidecek.

    Transformers serisine yepyeni bir animasyon film ekleniyor. Yıllar önce çekilen ilk Transformers çizgi filmi "Robots In Disguise"ın ardından Oyuncak Hikayesi 4'ün yönetmeni Josh Cooley, serinin geçmişine götürecek bir Transformers animasyon filmini çekmeye hazırlanıyor.

    İlk uzun metraj filmini büyük beğeni toplayan Oyuncak Hikayesi 4 ile hayata geçiren Josh Cooley, yeni bir animasyon filmine imzasını atacak. Transformers serisinin geçmişine götürecek olan bir prequel animasyon filmiyle birlikte Cooley filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Ant-Man and The Wasp'ın senaristleri Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari ise Transformers animasyon filminin senaryosunu kaleme alacak. Cooley, Barrer ve Ferrari'nin yazdığı taslağın üzerinde yeniden çalışarak filmi hayata geçirecek.

    Yeni Transformers filmi, Cybertron'da gerçekleşen Otobotlar ve Deseptikonlar arasındaki savaşı konu edinecek. Ayrıca liderler olan Optimus Prime ve Megatron'un arasındaki ilişkiye yer verecek. Daha önce çekilen animasyonlar, oyunlar ve çizgi romanlardan yola çıkıldığında Optimus Prime ve Megatron'un bir geçmişi olduğu görülüyor. Tabii Josh Cooley'in ele alacağı hikayenin orijin hikaye olup olmayacağı bilinmiyor.

    Transformers serisinden son olarak Bumblebee filmini izlemiştik. Spin-off filmi Bumblebee de geçmişe götürmüştü ve nostaljik anlar yaşatmıştı. Sarı otobot Bumblebee ve genç bir kız olan Charlie'nin yolları kesişmişti. Charlie'nin Bumblebee'nin sıradan olmadığını keşfetmesi üzerine büyük macera başlamıştı.

    Josh Cooley'nin Transformers animasyonunu ne zaman hayata geçireceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top