Hesabım
    Rawson Marshall Thurber, "Spy Vs Spy"ı Uyarlayacak

    Spy Vs Spy çizgi romanı film oluyor!

    Mad Magazine ile birlikte uzun süreli olarak yayınlanan Spy Vs Spy çizgi romanı beyaz perdeye aktarılacak. Yıllardır çizgi romanların filmleştirilmesi üzerinde çalışılıyordu. Şimdi ise filmin yönetmenliğini Skyscraper'dan tanıdığımız Rawson Marshall Thurber'ın üstleneceği açıklandı.

    We're The MillersDodgeball: A True Underdog StoryCentral Intelligence ve Skyscraper'dan tanıdığımız Rawson Marshall Thurber'ın yeni projesinin Spy Vs Spy olacağı resmi olarak açıklandı. Spy Vs. Spy'ı yönetmeleri için daha önce de onlarca yönetmenle anlaşılmıştı. Bu isimler arasında Ron Howard, James Gunn gibi isimler bulunuyordu. Ama bu iki isim de projeye 1999 yılında dahil edilmişti. Rawson Marshall Thurber, coronavirüs salgınının patlak vermesinden önce Gal Gadot, Ryan Reynolds ve Dwayne Johnson başrollü Red Notice üzerinde çalışıyordu. Filmin çekimlerinin bir kısmı İtalya'da yapılacaktı ve salgın nedeniyle birkaç haftalığına ertelenmişti. Şimdi ise bu erteleme süresiz olacak gibi görünüyor. Salgının ardından yönetmenin ilk işinin Red Notice'ı bitirmek olacaktır.

    Spy Vs Spy film uyarlaması Warner Bros ve Imagine Entertainment bünyesinde hayata geçirilecek. Mad Magazine ile birlikte 1960'lı yıllardan beri yayınlanan çizgi romanlarda iki birbirine rakip ajanın hikayesi anlatılıyordu. Diyalogsuz hikayede bolca şiddete tanıklık ediyorduk. Projenin ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top