Hesabım
    "Maze Runner"ın Yönetmeni "The First Fifteen Lives of August"u Uyarlayacak

    Wes Ball'un yeni projesi The First Fifteen Lives of August olacak.

    Maze Runner serisinin başarılı yönetmen Wes Ball'un yeni projesi belli oldu. Yönetmen, Planet of The Apes evrenine ait yeni bir filmin yanı sıra Claire North'un 2014 yılında yayınlanan kitabı The First Fifteen Lives Of Harry August'u beyaz perdeye uyarlayacak.

    Labirent: Ölümcül Kaçış, Labirent: Alev DeneyleriLabirent: Son İsyan yapımlarının yönetmen koltuğuna oturan Wes Ball, The First Fifteen Lives Of Harry August kitabını uyarlamak istiyor. Claire North'un imzasını attığı kitapta Harry August isimli son derece normal hayata sahip olan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Kitapta Harry, Berwick-upon-Tweed istasyonunun kadınlar tuvaletinde 1919 yılında doğar. Sessiz sakin bir yaşama sahiptir ve 1989 yılında Newcastle'da bir hastanede hayatını kaybeder. Ölümünün hemen ardından kendini 1919 yılında doğmuş olarak bulur. Kendisinin yeniden doğmaya mahkum olan Ouroboran ya da Kalachakra olduğunu düşünür. Bu şekilde doğan tek kişi değildir ve kendi gibi olan başka insanlarla iletişime geçer.

    Wes Ball'un Maymunlar Cehennemi'nin yeni filmini çekeceği geçtiğimiz dönemlerde açıklanmıştı. Seri üç filmden oluşuyor ve Wes Ball 4. filmi yönetecek. Ayrıca Andy Serkis başrollü Mouse Guard'ın da yönetmen koltuğuna oturacağı bilinenler arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top