Hesabım
    Harrison Ford, Bir Uçak Kazası Nedeniyle Soruşturma Altında!

    Star Wars'un yıldızı Harrison Ford, soruşturmaya tabi tutulacak.

    Star Wars ve Indiana Jones serisinin yıldız oyuncusu Harrison Ford'un adı bir uçak kazasıyla anılıyor. Söylenilenlere göre Ford hakkında soruşturma açıldı. Kaza gerçekleşmediği, ancak gerçekleşmek üzere olduğu belirtiliyor.

    Son olarak Vahşetin Çağrısı filminde izlediğimiz, Blade Runner, Indiana Jones, Star Wars, Witness gibi yapımların usta oyuncusu Harrison Ford'un Federal Havacılık İdaresi tarafından soruşturma altına alındığı açıklandı. Birkaç farklı raporda belirtildiği üzere Ford, geçtiğimiz hafta uçak kullandığı sırada yaptıkları nedeniyle soruşturma altında bulunuyor. Güney Kaliforniya'da hafif uçuş aracı kullanan Harrison Ford, başka bir uçağın inmek üzere olduğu hava sahasına indi ve uçaklar birbirine çok yakın bulunuyordu. Çarpışma tehlikesi bulunmuyordu, ancak olayın bir daha yaşanmaması için soruşturma başlatıldı.

    Harrison Ford'un havacılık konusuna ilgili olduğu biliniyor. 2015 yılında da Ford, II. Dünya Savaşı'ndan kalma bir vintage uçağı golf sahasına indirmişti. Oyuncunun coronavirüs karantinası sonrasında yeni bir Indiana Jones filminde rol alacağı bilinenler arasında yer alıyor. Henüz adı açıklanmayan Indiana Jones filminin yönetmen koltuğuna Steven Spielberg yerine James Mangold oturacak. Ancak film hakkında başka hiçbir ayrıntı açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top