Hesabım
    Charlie Cox, Daredevil'ın Spider-Man 3'te Yer Alacağı Dedikodularını Yanıtladı

    Charlie Cox, Daredevil hakkında konuştu.

    Netflix'te yayınlanan Marvel dizisi Daredevil'ın yıldız oyuncusu Charlie Cox, Daredevil'ın Tom Holland'lı Spider-Man 3 filminde yer alabileceği dedikoduları hakkında konuştu. Daredevil dizisi, Disney tarafından diğer Marvel dizileriyle beraber iptal edilerek yarıda kesilmişti.

    Disney bünyesinde geliştirilen Daredevil dizisi, Netflix'te The Punisher, Jessica Jones, Luke CageIron Fist ve The Defenders ile birlikte yayınlanmıştı. Ancak Disney'in verdiği ani kararla birlikte tüm Marvel dizileri Netflix'teki yayınına son vermişti. Ayrıca bu karakterlerin Avengers filmlerinde yer alacağı dedikoduları bulunuyordu. Disney'in kararıyla birlikte tüm dedikodular yok olmuştu. Şimdi ise Daredevil'ın Spider-Man 3'de yer alacağı dedikoduları etrafta geziniyor. Comicbook.com, bu konuda Charlie Cox ile konuştu ve oyuncu açıklama yaptı.

    Charlie Cox Daredevil'ın Spider-Man 3'de Peter Parker'ın destekçisi olacağı dedikodularıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Ben bu dedikoduları duymadım. Ama bu kesinlikle benim Daredevil'ım değil. Ben dahil edilmedim. Eğer bu doğruysa bile benimle devam etmeyecekler. Başka bir oyuncuyla olacak." Charlie Cox kesin olarak Marvel Stüdyoları ile iletişim içerisinde olmadığını belirtti. 

    Spider-Man 3'ün ardından Peter Parker'ın Disney'den ayrılacağı ve Sony'nin yaratmaya başladığı evrende yoluna devam edeceği biliniyor. Ancak elimizde olan tek Örümcek Adam detayı bu. Yönetmen Jon Watts, Spider-Man 3 için ilhamını Seinfeld dizisinin Serenity bölümünden alacak. Spider-Man'e filmlerde bugüne kadar eşlik eden isim Iron Man olmuştu. Ancak karakter Avengers: Endgame ile birlikte evrene veda etti. Bu durumda Spider-Man: Far From Home filminde Nick Fury, Maria Hill gibi isimleri görmüştük. Ayrıca filmin kötüsü Jake Gyllenhaal olmuştu. Şimdi ise Peter Parker'ın yeni ekürisinin kim olacağı üzerine dedikodular devam ediyor.

    Spider-Man 3, 7 Ekim 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top