Hesabım
    Adam Driver, Jeff Nichols'ün Yeni Filmi "Yankee Comandante"nin Başrolünde!

    Oscar adayı Adam Driver'ın yeni projesi belli oldu.

    Kristina Bumphrey/Starpix/Shutterstock

    İki yıl üst üste "BlacKKKlansman" ve "Marriage Story" performanslarıyla Oscar adayı olan Adam Driver, “Yankee Comandante”nin sinema uyarlamasında başrol oynayacak. “Mud” filminin başarılı yönetmeni Jeff Nichols, 2016 yılında çektiği “Midnight Special”da da birlikte çalıştığı Driver'la yenidne bir araya geliyor.

    Bütün prodüksiyonların durmasına neden olan COVID-19 salgını nedeniyle üretim başlangıç ​​tarihleri ​​belirsizliğini korurken, kaynaklar 2021'de film için uygun bir tarih planlandığını bildiriyor. Imperative Entertainment ve 30West, proje ile ilgili belirli stüdyolarla görüşüyor ve paket bu hafta başında distribütörlere dağıtılacak. Film, Küba Devrimi sırasında comandante rütbesine yükselen iki kişi hakkında David Grann’in New Yorker makalesine dayanıyor. Bunlardan biri Che Guevara idi. Diğeri ise Ohio'dan bir adam.

    Adam Driver en son Netflix’in “Marriage Story”sinde ve Amazon’un “The Report”unda rol aldı ve iki sene üst üste Oscar adayı olma başarısı da gösterdi. Ayrıca Star Wars'un yeni üçlemesinde Kylo Ren'i canlandırdı. Koronavirus krizinin neden olduğu endüstri çapındaki üretim duruşlarından önce Driver, Ridley Scott’ın Ben Affleck, Matt Damon ve Jodie Comer'la birlikte son dönem draması “The Last Duel”i çekiyordu. Bunun dışında Leos Carax imzalı Annette filmi de heyecanla beklenen işleri arasında. 

    Midnight Special”, “Take Shelter” ve “Mud” gibi orijinal dramalarıyla tanınan Nichols ise son olarak eleştirmenlerce beğenilen “Loving”i yönetti. Film, Ruth Negga için olumlu eleştiriler ve Oscar adaylığı getirdi.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top