Hesabım
    Lebron James, Yeni "Space Jam"in Adını Açıkladı

    Yeni nesil Space Jam, 2021'de izleyiciyle buluşacak

    Herkes hazır, yeni eğlence için heyecanlanmaya başlayabiliriz. NBA süperstarı LeBron James sayesinde “Space Jam 2” artık resmi bir unvana sahip. Perşembe günü, Los Angeles Lakers'ın başarılı oyuncusu, Looney Tunes devam filminin resmi adı olan “Space Jam: A New Legacy” logolu bir şapka taktığı bir Instagram videosu yayınladı. Film, aynı günün ilerleyen saatlerinde resmi Twitter sayfası tarafından da yayınlandı.

    James, videoyu vizyon tarihi olan 2021 yılıyla birlikte açıkladı. Space Jam 2: A New Legacy ABD'de 16 Temmuz 2021, Türkiye'de 23 Temmuz 2021'de gösterimde olacak. Bu tarihler, Şubat 2019'da Warner Bros.'un duyurduğu tarihler. Bir değişiklik olup olmayacağını önümüzdkei günlerde öğreneceğiz. “Girls Trip” yönetmeni Malcolm D. Lee, devam filminin yönetmen koltuğunda da oturacak. Diğer projeleri arasında “Night School” ve “Barbershop: The Final Cut” yer alıyor. Lee, geçen sene yönetmen olarak “Random Acts of Flyness” yaratıcısı Terence Nance'in yerini aldı. Nance, vizyon konusunda yapımcılarla anlaşmazlıklar yaşadığı için filmden çıkmıştı.

    “Space Jam: New Legacy” James’in ilk büyük oyunculuk rolünü işaret ediyor. Daha önce, Amy Schumer ve Bill Hader ile birlikte 2015 komedi “Trainwreck”te oynadı. O zamandan beri, HBO'da bir berber dükkanındaki diğer ünlüler ve sporcularla röportaj yaptığı “The Shop” adlı bir talk show düzenledi. Orijinal “Space Jam”, Michael Jordan'ın kötü uzaylı basketbol oyuncularını yenmek için Bugs Bunny ve Looney Tunes çetesiyle takım kurmasını anlatıyordu ve dünya çapında 230 milyon dolar hasılat elde etmişti. Diğer NBA yıldızları Larry Bird, Charles Barkely, Patrick Ewing, Larry Johnson, Shawn Bradley ve Muggsy Bogues da filmde yer almıştı. Mevcut NBA oyuncularının devam filminde yer alacağı tahmin ediliyor ama bunların kimler olduğu şimdilik gizleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top