Hesabım
    Yeni ‘G.I. Joe’ Filmi İçin Çalışmalar Başladı

    “G.I. Joe ”serisi genişlemeye devam ediyor.

    Görünüşe göre “G.I. Joe” serisi genişlemeye devam ediyor. Paramount Pictures ve Hasbro, şimdilik isimsiz olan bir dördüncü “G.I. Joe filmi projesinde, filmin senaryosunu yazması için Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse'un yazım ekibi ile görüşmelere başladı.

    Yeni proje, Paramount’un yakında çıkacak olan “Crazy Rich Asians” yıldızı Henry Golding'in terörle mücadele grubunun başı olarak yer alacağı üçüncü film “Snake Eyes: G.I. Joe Origins"ten sonra gelecek. Robert Schwentke, 23 Ekim'de vizyon tarihi olan filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Film, yeni serinin ikinci filmi “G.I. Joe: Retaliation'dan 7 sene sonra gelmiş oluyor.

    Hasbro’nun aksiyon figürlü oyuncak serisine dayanan film dizisi, 2009 yılında “G.I. Joe: The Rise of the Cobra” filmiyle başlamıştı. İlk iki “G.I. Joe” filmi dünya çapındaki gişede 678 milyon dolar hasılat elde etti. Deneyimli aksiyon yapımcısı Lorenzo di Bonaventura, “G.I. Joe” ve “Transformers” serilerinin yeni filmi Hasbro’nun Allspark Pictures şirketiyle çekecek.

    Gelecek filmin senaristleri Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse, daha önce Kristen Stewart'ın yer aldığı Jean Seberg biyografisi “Seberg” ve Armie Hammer ile Lily James'in rol aldığı Netflix filmi Rebecca'yı yazdı. İkili aynı zamanda Brian K. Vaughan’ın çizgi romanı “Ex Machina” temelli Legendary’nın “The Great Machine” üzerinde de çalışıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top