Hesabım
    Paramount, Yeni Transformers Filmi İçin Tarih Belirledi!

    Paramount'un Transmorfers ile ilgili planları var.

    Michael Bay'in yönetmeni olduğu Transformers serisiyle ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Paramount Pictures, yeni bir Transformers filmi için takvimde tarih işaretledi. Ancak bu filmin, Josh Cooley imzalı animasyon filmi, yeni Bumblebee filmi ya da henüz açıklanmayan bir yapım olup olmadığı henüz bilinmiyor.

    2007 yılından bugüne devam eden Transformers serisinin filmleri her ne kadar eleştirmenler tarafından iyi bulunmasa da yediden yetmişe çektiği ilgiyle Paramount Pictures'a gişede fazlasıyla kazandırdı. Bu nedenle seri kolay kolay sona erecek gibi görünmüyor. Otobot ve Deseptikonların savaşını bir süre daha izlemeye devam edeceğiz. Paramount Pictures'ın aldığı yeni bir kararla, 24 Haziran 2022 tarihinde ne olduğu açıklanmayan bir Transformers filminin vizyona gireceği duyuruldu. Daha önce öğrendiklerimize göre, 1980'li yıllara gittiğimiz ve nostaljik bir film olarak akıllara kazınan Bumblebee'nin devam filmi gelecek. Ayrıca Oyuncak Hikayesi 4'ün yönetmeni Josh Cooley'nin imzasını atacağı bir Transformers animasyon filmi için de çalışmalara başlanacak. Ancak Paramount'un takvime işaretlediği filmin, bu iki yapımdan biri olup olmadığı henüz bilinmiyor.

    Transformers orijinal serisi son olarak 2017 yılında çekilen Transformers  5: Son Şövalye filminde kalmıştı. Bu filmle birlikte Transformers'ın dünya üzerindeki geçmişine doğru bir yolculuğa çıkmıştık. Cooley imzalı yeni filmde Cybertron'da gerçekleşen Otobotlar ve Deseptikonlar arasındaki savaşı izleyeceğiz. Yeni Bumblebee devam filminde ise genç bir kız olan Charlie ve bir otobot olan Bumblebee'nin maceralarını izlemeye devam edeceğiz gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top