Hesabım
    Star Wars'tan 4 Mayıs Mesajı!

    May the 4th be with you!

    Yıllardır sürüp gelen Star Wars efsanesi, bu yıl da varlığını korumaya devam ediyor. Her yıl kutlanan Star Wars Günü gelip çattı. Resmi Star Wars sayfası ise bu günü tüm dünyaya olumlu mesajlar vererek kutluyor. May the 4th be with you!

    1977 yılında George Lucas'ın yaratıcısı olduğu Star Wars serisi başladığında tüm dünyada bilim kurgu dünyası için yepyeni bir sayfa açıldı. Dönemine göre harikalar yaratan ve ustalık işi olan seri, hızlıca kendine binlerce hayran topladı. 4 Mayıs'ın Star Wars Günü olarak kutlanmasının resmileşmesi 1979 yılında gerçekleşti. İngiltere'nin Başbakanı Margaret Thatcher'ın 4 Mayıs'ı kullanması üzerine artık her şey resmileşmişti.

    Star Wars'un 4 Mayıs kutlama videosunda, umudun bu hayattaki en önemli şey olduğunu duyuyoruz. Birçok Star Wars çizgi dizisi ve filminden karakterin umutla birlikte çıktığı yolculukta galip gelmesine tanıklık ediyoruz. Birbirimize sahip olduğumuz, bu yolda yalnız olmadığımız mesajlarıyla birlikte Star Wars efsanesinden duygusal sahneleri izlediğimiz video, hayranların da büyük beğenisini topladı. Star Wars'un doğuşunun "A New Hope" filmiyle olması da umudumuzu kaybetmememiz gerektiğinin en büyük mesajı.

    Star Wars dünyasının son üçlemesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker, geçtiğimiz Aralık ayında izleyicileriyle buluşmuştu. Orijinal kahramanlarımıza hayat veren Mark HamillHarrison Ford ve Carrie Fisher'a tamamen veda ederken, yeni kahramanlarımızı canlandıran Daisy Ridley, John BoyegaOscar Isaac ve Adam Driver'ı da bir daha görmeyeceğimizi biliyoruz. Star Wars evreni, The Mandalorian, Obi Wan Kenobi dizisi, Cassian Andor dizisi ve henüz tam olarak ayrıntıları verilmeyen kadın başrollü bir yapımla yoluna devam edecek.

    May the 4th be with you!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top