Hesabım
    Bağış Yapanlar Chris Evans ile Sanal Oyun Gecesine Katılma Hakkı Kazanacak

    Chris Evans Instagram'a adımını bir challenge sayesinde attı.

    Marvel'ın emekli yıldız oyuncusu Chris Evans, geçtiğimiz günlerde Instagram'a adımını atarak hayranlarını sevindirdi. Oyuncunun ilk paylaşımı, Chris Pratt'in çağrısı üzerine bir bağış kampanyası challenge'ına katılma daveti oldu. Evans bağış yapanlara, Marvel'ın yıldız oyuncularıyla birlikte sanal bir oyun gecesine katılma imkanı tanıyor.

    Captain America olarak tanıdığımız ve son olarak Defending Jacob dizisiyle beğenileri toplayan Chris Evans, sosyal medyada bir kampanyaya katılma kararı aldı. Oyuncu bir video ve bağış linki paylaştı. Açıklamada Evans da dahil olmak üzere Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett JohanssonMark Ruffalo ve Jeremy Renner ile birlikte bir oyun gecesine katılma fırsatından bahsedildi. Evans'ın istediği şey ise açlıklarla mücadele eden Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen ve No Kid Hungry dernekleri ve coronavirüs ile mücadele eden sağlık ekiplerine verilen link üzerinden bağış yapılması.

    Chris Evans'ın söylediklerine göre, bağış kampanyasına katılım sonucunda sanal oyun gecesine katılma hakkı kazanan kişi oyuncularla söyleşi yapma, bu söyleşide istediğini sorma imkanı yakalayacak. Toplamda 40 dakikanın 20 dakikasında oyun oynanacak ve 20 dakikasında söyleşi gerçekleştirilecek. Evans bu challenge'a Anthony MackieSebastian Stan ve Billy Porter'ı da davet etti.

    Yıldız oyuncu Evans'ın Marvel ayrılığının ardından Little Shop of Horrors uyarlamasında başrol olacağı konuşuluyor. Henüz dedikodu olan bu projenin yanı sıra, Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson'ın imzasını atacağı Bermuda Triangle filmi de oyuncunun gelecek projeleri arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top