Hesabım
    Avengers Ekibi, Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri İçin Bir Arada!

    Robert Downey Jr.'dan Scarlett Johansson'a Avengers ekibi kamera karşısında!

    Marvel Sinematik Evreni'nin en iyi filmi olduğu söylenen ve tartışmalara neden olan Avengers: Endgame, Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri'ne damgasını vurdu. Filmin yıldız oyuncuları da online ödül töreni sırasında karantinada kamera karşısına geçerek çocuklara minnettar olduklarını belirttiler.

    Çocuk kanalı Nickelodeon'un her yıl düzenlenen Nickelodeon Kids Choice Ödülleri, bu yıl online olarak gerçekleştirilebildi. Coronavirüs salgını nedeniyle evlere taşınan ödül törenine, Avengers ekibi damgasını vurdu. Avengers: Endgame, "Favori Film" kategorisinde ödül sahibi olurken yıldız oyuncu Tom Holland, Spider-Man ile "Favori Süper Kahraman" ödülüne layık görüldü. Bu sırada da Avengers: Endgame'in esas kahramanları canlı yayına bir video ile katıldı. Nickelodeon'a ve onları oylayan çocuklara minnetini belirtmek üzere yayına katılanlar arasında Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris HemsworthMark Ruffalo ve Robert Downey Jr. bulunuyordu.

    Cumartesi günü gerçekleştirilen online törende Robert Downey Jr.'ın katılımı özellikle ilgileri çekti. Oyuncu, 3000 kez sevgilerini göndererek bir kez daha izleyicileri duygulandırmış oldu. Avengers: Endgame filminde Robert Downey Jr'ın canlandırdığı Tony Stark'ın Pepper Potts ile birlikte bir aile kurduğunu ve küçük bir kızlarının olduğunu görmüştük. Ancak filmin sonunda Tony kendini feda etmiş ve büyük bir duygu seline neden olmuştu. Ayrıca Natasha Romanoff da Hawkeye'ın bir ailesi olması nedeniyle onun ölmesi yerine kendini feda ederek duygusal dakikalar yaşatmıştı. Ama tabii filmde Black Widow'a tam anlamıyla veda etmemiştik. Yönetmenler bunun nedenini Tony Stark için ayrıca bir film çekilmeyecek olması, ancak Black Widow için çekilecek olması olarak açıklamışlardı.

    Marvel Sinematik Evreni'nde son kez Scarlett Johansson'ı izleyeceğimiz Black Widow filmi 6 Kasım 2020'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top