Hesabım
    "A Quiet Place"in Senaristleri ve Sam Raimi'den Bilim-Kurgu Geliyor!

    Bilim-kurgu gerilimi için çalışmalar başladı

    Shutterstock

    Sony Pictures, “A Quiet Place” yazarları olan Scott Beck ve Bryan Woods'un orijinal senaryolarını yazmak, yönetmek ve üretmek için hazırladığı başlıksız bir bilimkurgu gerilim filmini satın aldı. İkili, Raimi Productions için Debbie Liebling'le birlikte üretecek ve Sam Raimi ile Zainab Azizi'nin birlikte yeni oluşturdukları şirket için prodüksiyon yapacak.

    Beck ve Woods, bu projeyle yeniden Raimi ile çalışmış olacak. İkili, yakın zamanda Raimi’nin Quibi dizisi “50 State of Fright”ın bir bölümünü yazdı ve yönetti. Raimi, “Raimi Productions, Scott Beck ve Bryan Woods'la işbirliği yapmaktan gurur duyuyor. Quibi'deki deneyimimizde tüm beklentileri aştılar ve onların parlak hikayelerine son derece güveniyoruz. Sony Pictures'taki ortaklarımızla bir kez daha güçlerimizi birleştirmekten onur duyuyorum. Dünyayla paylaşmak için sabırsızlandığımız vahşi ve heyecan verici bir hikayemiz var.”

    Beck ve Woods ise; "A Quiet Place'ten sonra orijinal fikirlerin ekosistemine yeniden yatırım yapma sorumluluğumuz olduğunu biliyorduk. Yeni hikayeler başlatmak isteyen bir stüdyoyla ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Raimi Productions'taki yapım ekibimiz, senaryosunu tanıtmadan önce vizyonumuzu geliştirmeye yardımcı oldu. Sam Raimi sadece kahramanlarımızdan biri değil, aynı zamanda hem bağımsız filmde, hem de gişe rekorları kıran filmlerde başarısını kanıtlamış usta bir film yapımcısı. Büyük stüdyo film yapımcılığına geçmemize yardımcı olacak daha mükemmel bir akıl hocası düşünemiyoruz.” dedi. 

    Bu, Raimi Productions'ın yakın zamanda stüdyoya sattığı üçüncü film. Raimi Productions'ın ürettiği son film Alexandre Aja’ın Paramount için yaptığı “Crawl” filmiydi. Beck ve Woods, Paramount’un “A Quiet Place” adlı orijinal senaryosuyla 2018 yılında 340 milyon dolarlık ticari bir başarının sahibi oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top