Hesabım
    Sylvester Stallone, "Demolition Man 2"nin Yolda Olduğunu Söylüyor!

    Stallone'den "Cezalandırıcı 2" açıklaması.

    Sylvester Stallone'nin başrolünde bulunduğu Demolition Man'e devam filmi geliyor. Stallone'nin açıklamasında sinemaseverlere göre bir bilim kurgu klasiği olan filmin devamı Demolition Man 2'yi Warner Bros devraldı.

    Rocky ve Creed serileri, Cehennem Melekleri serisi, Kaçış Planı serisi, Rambo serisi gibi onlarca aksiyon filminin eskimeyen yıldız oyuncusu Sylvester Stallone, Demolition Man 2'nin yakında çekileceğinin müjdesini verdi. Instagram üzerinden yapılan bir soru cevap etkinliğinde konuşan Stallone, şu sözleri sarf etti: "Demolition Man 2'nin olacağını düşünüyorum. Şimdilerde Warner Bros ile üzerinde çalışıyoruz ve harika görünüyor. Bunlar ortaya çıkmalı, film gerçekleştirilecek."

    Demolition Man, 1993 yılında Marco Brambilla tarafından çekilen bir bilim kurgu filmiydi. Filmin konusu ise şöyleydi: Bir suçlu, işlediği suçun cezası olarak dondurulur. Buz kalıbı içinde kalır. Bir terörist olan bu kişi yani Simon, kamu karşısında bir takım suçlar işlemiştir. Kendisini yakalayan polis John Spartan ne yazık ki bir planın içinde komplo altında kalır. Aynı durum kendisine de yaşatılır. Kendisi bir grup suçsuz sivili öldürmek ile suçlanır.Yıl 2032 olduğunda San Angeles’ta ki Los Angeles’ın o yıllardaki adıdır bu Simon bir hata sonucu serbest kalır. Polis teşkilatı dehşete kapılarak Spartan’ı da uykusundan uyandırır ve yardımını istemek zorunda kalır. Lenina Huxley ile uyumsuz bir çift oluştururlar. Filmde Sylvester Stallone'ye Wesley Snipes ve Sandra Bullock eşlik ediyordu.

    Demolition Man ile ilgili merak edilenler arasında, filmin bir üçlemeye dönüştürülüp dönüştürülmeyeceği bulunuyor. Stallone'nin Demolition Man 2'nin kadrosunda olması kaçınılmaz; ancak Wesley Snipes ve Sandra Bullock'un yıllar sonra bu projeyi kabul edip etmeyecekleri de merak ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top