Hesabım
    Michelle Obama'nın Yaşamını Anlatan "Benim Hikayem"den Fragman!

    Netflix yapımı "Becoming"den fragman geldi.

    Bir dönemin First Lady'si olan ve aktivist kimliğiyle ön plana çıkan Michelle Obama'nın yaptıkları, Netflix belgeseline konu oldu. Şimdi ise "Becoming" yani "Benim Hikayem"den fragman paylaşıldı. Fragmanda, işçi bir topluluğun içerisinden yükselerek tüm dünyanın kalbine dokunan Michelle Obama'nın hikayesine tanıklık ediyoruz.

    Nadia Hallgren'in yönetmen koltuğuna oturduğu belgesel film Becoming'in konusu resmi olarak şöyle açıklandı: Benim Hikayem, eski First Lady Michelle Obama’nın hayatına odaklanıyor. Belgeselde, Barack Obama ile Beyaz Saray’da sekiz yıl boyunca hizmet veren Michelle Obama’nın bu süreç boyunca hem kendi yaşamında hem de iz bıraktığı ülkede yaşanan değişimler gözler önüne seriliyor. Michelle Obama’nın hayatının bilinmeyenlerinin gözler önüne serildiği filmde, eski First Lady’nin umutları ve insanlarla kurduğu bağa yer veriliyor.

    2009 ile 2017 yılları arasında Amerika Başkanı olan Barack Obama'dan bağımsız olarak kendi hikayesini yaratan Michelle Obama, Becoming'i kitap olarak okuyucularıyla buluşturmuştu. 2018 yılında piyasaya sunulan Becoming, Michelle Obama tarafından çok derin bir kişisel paylaşım olarak tanımlanıyordu. Kitabın 1 milyon adet satışından elde edilen gelir First Book isimli kar amacı gütmeyen ve çocukların eğitimine destek veren bir derneğe bağışlandı. 24 farklı dilde çevirisi yapılan kitap, 15 gün içerisinde satış rekoru kırmayı başarmıştı.

    Netflix belgeseli "Benim Hikayem" 6 Mayıs'ta tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top