Hesabım
    Tom Cruise, Uzayda Film Çekebilmek İçin Elon Musk İle Çalışacak

    Tom Cruise'dan yeni bilim kurgu projesi!

    Mission Impossible serisinin yıldız oyuncusu Tom Cruise, bugüne kadarki en büyük projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bilim kurgu türünde bir film için hazırlıklara başlayan Cruise, gerçek anlamda uzayda film çekebilmek için Elon Musk ile iş birliğine gidiyor.

    Mission Impossible, Top Gun, Jerry Maguire, Minority ReportEdge of Tomorrow gibi yapımların 57 yaşındaki yıldız oyuncusu Tom Cruise yılmadan kariyerini ilerletmeye devam ediyor. Dünya çapında gelmiş geçmiş en büyük yıldızlardan biri olan Cruise, bu kez bilim kurgu türündeki bir yapım için harekete geçti. Filmin adı, stüdyosu, konusu da dahil olmak üzere hiçbir detayı bilinmiyor. Ancak tek bilinen şey, Cruise'un proje için Elon Musk ile birlikte çalışmaya başladığı. Film için Space X ve NASA ile iş birliğine giden Cruise, gerçekten uzayda kurulan setle film çekmek istiyor. Uzay boşluğunda çekmek istediği filmin Mission Impossible ya da oyuncunun bilinen herhangi bir filmiyle ilişkili olmadığı söyleniyor.

    Son olarak Tom Cruise Top Gun: Maverick'in vizyona girmesi için hazırlanıyordu. Ancak filmin vizyon tarihi, coronavirüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe işaretlendi. Ayrıca Mission Impossible'ın 7. filminin çekimleri İtalya'da yapılacaktı. Çekimlere başlanacağı dönemde İtalya, coronavirüs salgınının en büyük yayılım gösterdiği ülke olmuştu. Bu nedenle ülkede yapılacak tüm çekimler iptal edildi ve Mission Impossible ekibi de Amerika'ya geri döndü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top