Hesabım
    Cate Blanchett, Borderlands'te Lilith'i Canlandırabilir!

    Cate Blanchett, Borderlands uyarlaması için görüşmelere başladı.

    Lionsgate bünyesinde oyundan uyarlanacak olan Borderlands'te Lilith karakterini yıldız oyuncu Cate Blanchett'nin canlandırabileceği ortaya çıktı. Şimdilik oyuncu Lilith rolü için görüşmeler yapıyor. Ayrıca Lionsgate filmin yönetmenliği için Eli Roth ile anlaşma sağladı.

    Bir aksiyon RPG oyunu olan Borderlands, beyaz perdeye aktarılıyor. Gearbox Software bünyesinde geliştirilip piyasaya sunulan oyun, 2009 yılında ilk versiyonunu çıkarmış bulunuyor. Son olarak ise 2014 yılında bir spin-off olan Tales From The Borderlands oyuncularla buluşma imkanı yakaladı. Yaklaşık olarak 45 milyon satışa imza atan ilk oyunun ardından 25 milyon satan ikinci oyun onu takip ediyor. Oyunun karakterleri arasında küçük bir robot olan Claptrap, Hyperion Corporation'ın megalomanyak patronu Jack, Jack'in kızı olduğu ortaya çıkan gizemli kadın Angel, büyülü güçlere sahip olan Lilith, bir avcı olan Mordecai gibi isimler bulunuyor.

    Carol, Blue Jasmine, Lord of The Rings serisi, Elizabeth, Mrs. America gibi yapımların yıldız oyuncusu Cate Blanchett ise şimdilerde Borderlands'in Lilith'i olmak için görüşmeler yapıyor. Borderlands'in ekibinde birçok önemli isim de bulunuyor. Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin  filmin senaryosunu kaleme alacak. Hem oyunculuk hem de yönetmenlik kariyeriyle tanınan ve son olarak Eski Evdeki Büyülü Saat filmine imza atan Eli Roth, filmin yönetmen koltuğuna oturacak.

    Gamescon'un en iyi çok oyunculu oyun ödülünü layık gördüğü Borderlands'in uyarlamasının yapımcıları arasında Avi ve Ari Arad bulunuyor. Eğer coronavirüs salgınına bir çözüm bulunabilirse filmin prodüksiyonuna 2020 yılının sonunda başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top