Hesabım
    "Incredible Hulk"ın Yönetmeni "Bright 2"yi Yönetebilir!

    Louis Leterrier, Bright 2 için görüşme yapıyor.

    Will Smith ve Joel Edgerton'ın başrolünde bulunduğu Bright'ın devam filmi Bright 2 için yönetmen Louis Leterrier ile görüşmelere başlandı. Louis Leterrier'i Edward Norton başrollü Marvel filmi The Incredible Hulk'tan tanıyoruz.

    David Ayer'in yönetmen koltuğunda bulunan Netflix orijinal filmi Bright'ın devam filminin çekilmesi için harekete geçildi. Esasında Ayer, Bright 2'nin yönetmenliği için geri dönecekti. Ancak yönetmen geri çekilerek yerini yeni isimlere bıraktı. Bright 2'nin yönetmenliği için şu anda görüşme yapılan isim Louis Leterrier. Yönetmeni The Incredible Hulk'ın yanı sıra Unleashed, The Transporter, Brothers Grimsby gibi yapımlardan tanıyoruz. Ayrıca Bright 2'nin senaryosunda Evan Spiliotopoulos'un imzası bulunacak. Senarist son olarak G.I. Joe spin-off'u Snake Eyes'a imzasını attı. Yıldız oyuncular Will Smith ve Joel Edgerton ise ikinci film için kamera karşısında olacak.

    Bright, insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner olan iki polis memurudur. Aralarındaki farklılıkları aşmanın yanı sıra kanunu çiğneyenlerle de mücadele etmektedirler. Günün birinde bildikleri dünya tehdit altına girer. Artık genç dişi elfi ve yanlış ellerde her şeyi yok edebilecek, çoktan unutulduğu sanılan bir kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmalıdırlar... Joel Edgerton'ın sözlerine göre devam filminde kahramanlar ülke dışına çıkacak ve film çok daha büyük bütçeli prodüksiyona sahip olacak. Edgerton'ı son olarak The King ve Boy Erased filmlerinde izlemiştik. Will Smith ise Gemini Man ile beklenmedik bir başarısızlığın başrolü olmuştu. Bad Boys 4 Life filmiyle ise nostaljik bir eğlencelik film ortaya çıkarmıştı.

    Bright filmi 2017 yılında Netflix'teki izleyicileriyle buluşmuştu. İlk haftasında, Netflix'in gelmiş geçmiş en iyi çıkış yapan filmi haline gelmişti. Yayınlandığı her ülkenin izlenmelerinde en üst sıraya geçen Bright, ne yazık ki eleştirmenler tarafından yüksek puanlar alamadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top