Hesabım
    Benedict Cumberbatch'li Casus Dramasının Yeni İsmi ve Vizyon Tarihi Var

    Daha önce Ironbank olarak anılan filmin adı artık The Courier.

    Liam Daniel

    Benedict Cumberbatch’ın bu yıl Sundance Film Festivali'nde “Ironbark” adı altında yayınladığı casus draması, artık “The Courier” adıyla anılacak. Lionsgate ve kardeş şirketi Roadside Attractions, 28 Ağustos 2020'de  Soğuk Savaş casusluğu filmi “The Courier”i gösterime sokacak.

    Dominic Cooke, “The Courier”ı Rachel Brosnahan ve Merab Ninidze'nin de aralarında yer aldığı oyuncu kadrosuyla yönetiyor. Film, tarihin en büyük uluslararası çatışmalarından birine katılan mütevazi bir İngiliz işadamı olan Greville Wynne'nin (Cumberbatch) gerçek hikayesine dayanıyor. İngiltere'nin MI-6 ve bir CIA operasyonunun (Brosnahan) emriyle, nükleer bir çatışmayı önlemek ve Küba'yı etkisiz hale getirmek için gerekli önemli istihbaratı sağlamak amacıyla Sovyet subayı Oleg Penkovsky (Ninidze) ile gizli ve tehlikeli bir ortaklık kuruyor. 

    Tom O’Connor, “The Courier”in senaryosunu kaleme aldı. Film, 42 M&P, SunnyMarch ve FilmNation Entertainment yapımı olacak. Adam Ackland, Ben Browning, Ben Pugh ve Rory Aitken yapımcılık görevini üstleniyorlar. Leah Clarke, Benedict Cumberbatch, Ashley Fox, Glen Basner, Alison Cohen, Milan Popelka, Dominic Cooke, Tom O’Connor ve Josh Varney ise baş yapımcılar.

    Roadside başkanları Howard Cohen ve Eric d'Arbeloff yaptığı açıklamada; “Sinema salonları bu yaz kademeli açılışlar yapacak. Sağlık ve güvenlik ön planda olacak. Her şey olumlu bir şekilde ilerlerse, Benedict Cumberbatch'ın performansını ve mutlaka görülmesi gereken gerçek casus gerilim filmi The The Courier'i ağustos ayı sonlarında yerel sinemalarda gösterime sokacağız. Sinemalara dönmek için heyecan duyacakları bir film olduğunu düşünüyoruz." dedi.  

    “The Courier” prömiyeri Sundance'te “Ironbark” olarak gösterildiğinde, festival başkanı John Cooper filmi nadiren dönem dramaları sergileyen festival için “benzersiz” bir seçim olarak nitelendirdi. Yorumlara göre, filmin diğer casusluk gerilim filmlerinden ayrılan bir mizahı ve hoş bir cazibe duygusu bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top