Hesabım
    Avatar Devam Filmlerinin Setinden Yeni Görseller Geldi

    James Cameron imzalı Avatar'dan yeni detaylar...

    Merakla beklenen James Cameron imzalı Avatar 2'den yeni set kareleri resmi olarak paylaşıldı. Karelerde, son derece zorlu yollarla ve yeni teknolojiler sayesinde yapılan sualtı çekimlerine tanıklık ediyoruz. Cameron ise yönetmen koltuğundan seti yönetmeye devam ediyor.

    Avengers: Endgame'in vizyona girmesinden önce uzun yıllar boyunca gelmiş geçmiş en çok izlenen film unvanına sahip olan Avatar'a dört yeni film geliyor. James Cameron'ın coronavirüs salgınının patlak vermesinden hemen önce tam gaz serinin çekimlerine devam ettiği biliniyor. Ancak son olarak bir buçuk ay kadar önce Yeni Zelanda'da yapılan çekimler durdurulmuş ve ileri bir tarihe alınmıştı. Şimdi ise Avatar 2'nin setinden yeni iki kare paylaşıldı. Sualtında geçecek sahneler için bol teknoloji eşliğinde havuzda yapılan çekimlerde büyük bir uğraşın olduğunu görüyoruz. Ayrıca ikinci karede yer alan beyaz tabaka hakkında da şu açıklama yer alıyor: "Komik gerçek: Suyun yüzeyindeki beyaz katman, çekim sırasında karışan ışıkları önlemek amacıyla yüzen toplardan oluşuyor."

    Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler, bir Avatar filmiyle daha karşımıza çıkarken, devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor. Büyük bir merakla devam filmleri beklenen serinin ilk filmi Avatar'ın konusu şöyleydi: Avatar filminin konusu şöyleydi: Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir.

    Avatar 2, 16 Aralık 2021'de izleyici karşısında olacakken Avatar 3, 21 Aralık 2023 tarihine; Avatar 4, 18 Aralık 2025 tarihine Avatar 5 ise 16 Aralık 2027 tarihine işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top