Hesabım
    Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield Aynı Spider-Man Filminde Yer Alabilirdi!

    Ama Sony buna engel oldu...

    Sony'nin haklarını elinde bulundurduğu Spider-Man filmleriyle ilgili yeni bir bilgi açıklandı. Söylenenlere göre eğer Sony engel olmasaydı, üç ayrı seride Peter Parker'ı canlandıran Tom HollandAndrew Garfield ve Tobey MaguireSpider-Man: Into The Spider-Verse filminin post-credit sahnesinde buluşabilirdi.

    Sam Raimi'nin 2000'li yılların başlarında imzasını attığı Spider-Man serisinin ardından Peter Parker dünyanın en popüler kahramanlarından birine dönüşmüştü. Sony bunun ardından Andrew Garfield başrollü The Amazing Spider-Man filmlerini çekmiş, ancak üçüncü film hayata geçirilemeden iptal edilmişti. Garfield'ın Spider-Man'i çizgi romanlardaki karaktere fazlasıyla uygundu. Ancak filmlerin senaryoları için aynı başarı söylenemezdi. Son olarak Marvel Sinematik Evreni'ne dahil edilen bir Spider-Man ile karşı karşıya kaldık. Tony Stark ile olan yakın ilişkisiyle de dikkatleri üzerine çeken Tom Holland'lı Spider-Man serisi büyük bir gişe başarısıyla çizgi romanların hakkını vermiş gibi görünüyor. Ancak hepsini geçersek, bugüne kadarki en çok beğenilen Spider-Man filmi, Spider-Man: Into The Spider-Verse olmuştur. Söylenenlere göre animasyon türünde olan bu filmde Tom Holland'lı, Tobey Maguire'lı ve Andrew Garfield'lı Örümcek Adamlar, bir araya gelebilirdi.

    Peter Parker, Spider-Gwen, Spider Noir, Spider Ham, Peni Parker gibi harika karakterlere yer verilen animasyon filmiyle ilgili açıklamayı yapan isim Christopher Miller oldu. Yapımcı Chris Miller, bir takipçisinin Tom Holland'ın Spiderman: Into The Spider-Verse'te yer alma ihtimali olmasıyla ilgili sorduğu soruya ithafen şu sözleri sarf etti: "Sony'ye Spider-Ham, Tobey, Andrew ve Tom'un dahil olduğu iddialı bir iş sunduk. Bunun henüz çok erken olduğunu hissettiler."

    Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün ikinci filminin çekileceği biliniyor. Şimdilik film takvimde 8 Nisan 2022'ye işaretlendi. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor. Polis memuru bir baba ve kendisini işine adamış bir annenin çocuğu olan Miles, yeni okuluna uyum sağlamakta zorlanır. Anne ve babası, sadece yetenekli öğrencilerin bulunduğu bir özel okula giden oğullarının başarısını görmeyi arzulamaktadır. Ancak Miles’ın okulla pek ilgisi yoktur. O daha çok arkadaşları ve kendisini grafiti konusunda cesaretlendiren amcası Aaron ile zaman geçirmek ister. Miles, hayatındaki ufak sorunlarla boğuşurken radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atar. O artık özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramandır. Zehir atma, kamuflaj, nesnelere yapışabilme, çok gelişmiş duyma pek çok güç kazana Miles, gerçek bir süper kahraman olabilmek için Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham’dan yardım alır. Süper kahraman olmanın sorumluluklarını öğrenen Miles artık maskesini takıp kötülüğe karşı savaşmak için harekete geçmelidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top