Hesabım
    Blake Lively, "Dark Days At The Magna Carta"nın Yıldızı Olacak

    Blake Lively, Netflix filminin hem yıldızı hem de yapımcısı olacak.

    Gossip Girl ile hayatımıza giren yıldız oyuncu Blake Lively, yeni bir Netflix filmi için anlaşma imzaları. Açıklananlara göre Lively, "Dark Days At The Magna Carta" isimli Netflix filminin hem yıldızı olacak, hem de yapımcılığını üstlenecek.

    Son olarak aksiyon türündeki The Rhythm Section'da izlediğimiz, ayrıca The Age of AdalineKüçük Bir Rica, Cafe Society gibi yapımlardan tanıdığımız Blake Lively, yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Açıklananlara göre Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olan Dark Days At The Magna Carta'nın başrol oyuncusu Blake Lively olacak. Lively ayrıca filmin yapımcılığını da üstlenecek. Stranger Things'ten tanıdığımız Shawn Levy'nin de yapımcı olarak Lively'ye eşlik etmesi bekleniyor.

    Dark Days At The Magna Carta filmi, karakter odaklı bir film olacak. Söylenenlere göre filmde, dünyanın kaosa sürüklendiği bir anda bir kadın ailesini kurtarmaya çalışacak. Bunun için kadının çok büyük riskler alması gerekecek. Lively'nin Dark Days At The Magna Carta filminin yanı sıra The Husband's Secret isimli film için anlaşması bulunuyor. Coronavirüs salgınının yatışması sonrasında iki film için de harekete geçileceği tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top