Hesabım
    Tribeca Adayı "Clementine"den Fragman!

    Tribeca Film Festivali'nde aday gösterilen Clementine filminden fragman paylaşıldı.

    Tribeca Film Festivali'nin online olarak izleyici karşısına çıkan yıldız filmlerinden Clementine'den fragman paylaşıldı. Gerilimin dozunu hissettiğimiz, ama aynı zamanda dram ağırlıklı olan Clementine'in fragmanında iki genç kadının gergin ilişkisine göz gezdiriyoruz.

    Daha önce Stage Two ve Tumorhead gibi çektiği kısa metraj filmleriyle tanınan Lara Gallagher'ın ilk uzun metraj filmi Clementine'in konusu şöyle: Clementine, kalbi kırık bir kadının hayatına odaklanıyor. Kalbi kırık genç bir kadın olan Karen, kendisini toparlamak için Los Angeles’tan ayrılarak eski sevgilisinin göl kenarında bulunan evine gider. Karen, burada gizemli ve çekici bir kadın olan Lana ile tanışır. Lana ile vakit geçirdikçe ona karşı farklı duygular hissetmeye başlayan Karen, sonunda kendisini karmaşık bir ilişkinin ortasında bulur.

    Clementine'in oyuncu kadrosunda The Handmaid's Tale, Euphoria, Sharp Objects gibi yapımlardan tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Sydney Sweeney; Startup, Miss Arizona gibi yapımlarda karşımıza çıkan Otmara Marrero; Everybody Wants Some, A Teacher gibi yapımlardan hatırladığımız Will Brittain gibi isimler bulunuyor. Clementine, Oscilloscop üzerinden 8 Mayıs'tan itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top