Hesabım
    Ava DuVernay İmzalı "New Gods"ta All Widow Karakteri Yer Alacak!

    New Gods'tan ilk detaylar geldi...

    Hollywood'un yıldızı parlayan yönetmeni Ava DuVernay, DC çizgi roman uyarlaması The New Gods'ın yönetmen koltuğuna geçecek. Yönetmen, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlarken, The New Gods'ta All Widow karakterinin kesin olarak yer alacağını açıkladı.

    Özgürlük Yürüyüşü, 13th, Middle of Nowhere, Queen Sugar gibi yapımlardan tanıdığımız ve son zamanlarda When They See Us yapımlarının başarılı yönetmeni Ava DuVernay, DC Evreni'ne geçiş yapıyor. Yönetmen, The New Gods isimli çizgi roman uyarlamasını hayata geçirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bir takipçisi, The New Gods ile ilgili yeni bilgi vermesini istedi. DuVernay ise bu nazik istek karşısında sessiz kalmadı ve All Widow karakterinin filmde yer alacağını açıkladı. Şimdilerde senaryonun dördüncü taslağı üzerinde çalıştıklarını da belirtti. Bu taslakta All Widow da yer alıyor.

    The New Gods çizgi romanları, uzaylıların yaşadığı iki gezegeni konu ediniyor. Adeta bir cenneti andıran New Genesis ve tersi olan Apokalips, birbirine zıt iki lider tarafından yönetiliyordur. New Genesis, yönettiği canlıları seven ve iyiliklerini düşünen Highfather tarafından yönetilirken, Apokalips, acımasız Darkseid tarafından yönetiliyordur. Darkseid'in tek amacı, iki zıt dünya arasındaki barışı dengesizleştirerek ve tüm evrenin özgür iradesini elinden almaktır. The New Gods'ın All Widow karakteri, New Genesis'in kraliçesi olmasıyla biliniyor. New Genesis'te böceğe benzer yaratıklar yaşıyordur. Ava Duvernay, The New Gods'ın senaryosunu Tom King ile birlikte kaleme alıyor. Şimdilik filmin vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top