Hesabım
    Robert De Niro, New York Valisi Andrew Cuomo'yu Canlandırmak İstiyor

    De Niro, ilk Koronavirüs filmlerinden birinde oynayabilir.

    News Vire

    Eğer Koronavirüs pandemisi hakkında yapılmış bir film ortaya çıkarsa, Robert De Niro, New York Valisi Andrew Cuomo'yu canlandırmak istiyor. “The Late Show with Stephen Colbert” programına katılan De Niro, Cuomo'ya olan saygısını dile getirdi ve mevcut küresel sağlık kriziyle ilgili varsayımsal bir filmde rol almayı teklif etti.

    De Niro, “Sanırım Cuomo rolünü oynayacağım. Başkanın yapması gerekeni yapıyor.” dedi. Yayının ilerleyen bölümlerinde De Niro, Başkan Donald Trump'a “aptal” dedi ve gelecek 2020 seçimleri için olası Demokrat Parti adayı Joe Biden'i destekleyeceğini söyledi. De Niro, “Elbette, aptal olan doğru olanı yapsaydı ve tüm uyarıları dinleseydi, bu salgından daha iyi çıkabilirdik. Çok sayıda uyarı vardı ve hepimiz bunun bedelini ödüyoruz. Bazı yönlerden yine kötü olurdu ama asla böyle olmazdı.” diyerek sözlerine devam etti.

    De Niro, Cuomo'yu başkan olarak görebildiğini söyledi. Krizle başa çıkmak için yaptıklarının, Trump'ın ölümcül virüsle savaşmak için ofiste yaptıklarından çok daha doğru olduğunu ifade etti. Variety ile yakın zamanda yapılan bir röportajda De Niro, yine mevcut yönetimi suçlamış, Trump'ın krizi durdurma fırsatı bulduğunu ancak bunu kullanamadığını belirtmişti. 

    De Niro, son olarak Al Pacino ve Joe Pesci'yle başrolleri paylaştığı Scorsese filmi The Irishman'le karşımıza çıkmıştı. War with Grandpa filminin çekimlerini bitiren efsane oyuncu, yine bir Scorsese filminde, bu kez Leonardo DiCaprio'yla başrolü paylaşmayı bekliyor. Bir erteleme gelmezse Killers of the Flower Moon adlı filmi 2021 yılında izleyebileceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top